15 színész, akik feláldozták szépségüket, hogy cserébe a nézőket felejthetetlen előadással jutalmazzák

  • 6 hónap ago
  • 785 Views
  • 0 0
15 színész, akik feláldozták szépségüket, hogy cserébe a nézőket felejthetetlen előadással jutalmazzák

Sokan úgy gondolják, hogy a filmekben elengedhetetlen az, hogy a színész mindig jó megjelenésű legyen. Sok filmben láthatunk jóképű színészeket, vagy gyönyörű színésznőket. De ma olyan karaktereket szeretnénk bemutatni, akik nem csak a jó megjelenésükről ismertek.

6. Jared Leto: Mr. Nobody

Jared Leto egyedülálló és tehetséges színész, aki arról ismert, hogy figyelemre méltó képessége van ahhoz, hogy zökkenőmentesen azonosulni tudjon nem mindennapi karaktereihez. Egy szempillantás alatt áttérhet a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag Jokerének alakításáról a Mielőtt meghaltam-ban bemutatott transz- nő szerepére. A Mr. Nobody című filmben Nemót, egy 118 éves férfi karakterét öltötte magára, aki az utolsó megmaradt halandó a Földön.

7. Emma Thompson: Harry Potter és az azkabani fogoly

Emma Thompson kétségtelenül az egyik legjobb angol színésznő, akit valaha láttunk. 1993-ban két Oscar- jelölést kapott, ami igencsak figyelemre méltó teljesítmény. Ez az elegáns és kecses hölgy jelentősen átalakult, hogy a Harry Potter-sorozatban a furcsa és kissé bohém jóstanárt, Sybill Trelawney-t megszemélyesítse a Roxfortban. A szemüveg, amit viselnie kellett, meglehetősen erős volt. A kellék nagyítóból készült, ami komoly kihívás elé állította a színésznőt.

8. John Travolta: Hajlakk

John Travolta világszerte számtalan ember szívébe lopta be magát, amikor az archetipikus, lázadó tinédzser fiút alakította a Grease-ben. A legtöbb embert váratlanul érte, amikor rájöttek, hogy egy kis súlyfelesleggel rendelkező nő szerepét vállalta magára a Hajlakkban. Minden nap a forgatás előtt Travoltának és a produkciós stábnak négy órát kellett arra szánni, hogy a Hajlakk főszereplőjévé alakítsák Johnt. Elképesztő, de ennyi ideig tartott, míg a kövér ruhát és öt szilikon protézist ráigazították, hogy így Travolta 30 kilóval kövérebbnek tűnjön.

9. Taryn Manning: Orange Is the New Black

Taryn Manning talán legismertebb alakítása az Álmok útján című film volt, melyben Mimi karakterét alakította, és amely alkotásban maga Britney Spears is szerepelt. Taryn az Orange Is the New Black sorozatban Tiffanyt alakítja. Megjelenésében drámai átalakuláson ment keresztül. És amikor azt mondjuk, hogy „drámai”, akkor azt valóban komolyan gondoljuk, csak nézzünk rá a képre! Manning a sorozat első évadában jelentős antagonista karaktert alakított.

10. Ryan Gosling: Blue Valentine

Ryan Gosling kétségtelenül híres, feltűnően jó megjelenésű minden filmjében, beleértve a Blue Valentine-t is -legalábbis az elején-. Miközben a film belemélyed a karakterek fejlődésébe, Gosling megjelenésében drasztikus átalakulásnak lehetünk szemtanúi. Később egy munkásosztálybeli idősebb, túlsúlyos, és részben kopasz karaktert alakít, ami merőben más, mint amit eddig megszokhattunk tőle. Külsejét tekintve szinte felismerhetetlen lett! Gosling és Michelle Williams mindent megtettek, hogy alakításuk a lehető leghitelesebb legyen. Pennsylvaniában együtt éltek egy házban, közös fürdőszobát használtak, és olyan napi teendőket végeztek, mint például a mosogatás, tehát mint egy igazi pár. Sőt, még az élelmiszer költségvetésüket is annak alapján határozták meg, hogy a karaktereik fizetése reálisan mennyit enged meg számukra.

1 2 3