10 színész, aki szembenézett már a halállal

  • 3 hónap ago
  • 9271 Views
  • 1 1
10 színész, aki szembenézett már a halállal

Nem kizárólag a hétköznapi emberekkel történhet meg egyik pillanatról a másikra a baj, hanem a színészekkel is, főleg akkor, ha például veszélyes jelenetet forgatnak.

Az alábbi sztároknak már szembe kellett nézniük a halállal, de végül kaptak egy második esélyt az élettől.

1) Ryan Reynolds

1) Ryan Reynolds - Wade Wilson / Deadpool

A színész a szerencsének köszönheti, hogy egyáltalán vannak filmjei és rajongói, ugyanis 17 évesen majdnem meghalt, amikor kitalálta, hogy kipróbálja az ejtőernyőzést. A fiatalember kiugrott a gépből, ám az ernyője nem nyílt ki. Reynolds pánikba esve próbálta újra kinyitni az ernyőt, de most se történt semmi. Habár a fiatal srác tudta, hogy a póternyő megmentheti az életét, mégis annyira pánikba esett, hogy csak arra tudott gondolni, hogy az sem fog kinyílni, ő pedig meghal. Szerencsére sikerült összeszednie magát, meghúzta a póternyő karját, ami működött, Reynolds pedig túlélte a kalandot, ami után nem sokkal meghalt a színész oktatója. Reynolds soha többé nem próbálkozott az ejtőernyőzéssel.

2) Michael J. Fox

Michael J. Fox – Vissza a jövőbe III. (1990)

A Vissza a jövőben harmadik részében felakasztják a főszerepet alakító Michael J. Fox karakterét. A színész ennek a jelenetnek a forgatásán halt meg kis híján. A jelenet első néhány részében a színész egy dobozon állt a nyakára tekert kötéllel. A kamera csak a sztár felsőtestét vette, de Fox úgy érezte, hogy ez nem elég hiteles, ezért elhatározta, hogy szék nélkül is megpróbálja. A harmadik felvételnél a kötél összeszorult és elszorított Fox nyaki artériáját. A színész másodpercekre elvesztette az eszméletét a kötélen lógva. A sztár életét sikerült megmenteni, a film bemutatója utáni évben pedig kiderült, hogy Parkinson-kóros.

3) Drew Barrymore

Drew Barrymore

2001 februárjában a színésznő és az akkori vőlegénye, Tom Green, a kutyájuk Flossie ugatására és a hálószoba ajtajának rágására riadt fel a Beverly Hills-i házukban. A pár megnézte, hogy mi baja a kutyának, és ekkor látták, hogy az épület mind két emelete lángol. Barrymore, Green és Flossie is ki tudott menekülni a villából, amit 50 tűzoltó oltott el. Az nem derült ki, hogy mi okozta a balesetet. A pár 9 hónap házasság után, 2001 decemberében elvált.

1 2 3 4