10 apró filmes baki, amit szinte lehetetlen észrevenni

  • 6 hónap ago
  • 52251 Views
  • 10 7
10 apró filmes baki, amit szinte lehetetlen észrevenni

Sokan elég szemfülesek vagyunk ahhoz, hogy kedvenc filmünkben rendezői hibára leljünk, felfedezzünk hibákat a cselekményben vagy rámutassunk az operatőr hiányosságaira. A legkevésbé észrevehető bakik leggyakrabban a kellékekhez és a helyszínekhez köthetőek. Csak képzeljük el, milyen nagy csalódás lehet leforgatni egy magas költségvetésű filmet, majd rádöbbenni, hogy a főszereplő olyan ruhadarabokat viselt, melyek nem is passzoltak abba a korszakba, amiben a film játszódott.

(7) My Girl – Az első szerelem

My Girl – Az első szerelem

Ez a film 1972-ben játszódik. A főszereplő egy olyan gyűrűt mutat a barátjának, ami színváltós. Attól függ, milyen színt vesz fel, hogy milyen a viselője hangulata. Valószínűleg az övé az első prototípus, mert ezt a csecsebecsét csak 3 évvel később dobták piacra.

(8) 300

300

A spártai harcosok sohasem küzdöttek volna úgy, hogy valami akadályozza őket a mozgásban. A köpenyt az ellenségük megragadhatta volna vagy meghúzhatta volna, ezzel kényszerítve térdre az ellenséget. Valójában minden spártai harcosnak az egész testét elfedő fegyverzete volt, így nem is láthattuk volna I. Leónidasz király felsőtestét.

1 2 3 4