Hihetetlen, hogy ez a 10 gyereksztár mennyire megváltozott az évek során

  • 6 hónap ago
  • 76295 Views
  • 10 6
Hihetetlen, hogy ez a 10 gyereksztár mennyire megváltozott az évek során

Számtalan kedvencünk van a hollywoodi filmekben feltűnő gyerekszínészek között, és minden egyes alkalommal, amikor belefutunk egy róluk készült mostani fotóba, meghökkenve nyugtázzuk, milyen gyorsan telik az idő.

(9) Liam Aiken

Liam Aiken

Liam első nagyobb szerepe az ‘Édesek és mostohák’ című filmben volt. 1999-ben visszautasította Cole Sear szerepét a ‘Hatodik érzékben’, mert az édesanyja úgy ítelte meg, hogy túl fiatal volt egy ilyen szerephez. Mivel az ‘Édesek és mostohákban’ már dolgozott együtt Chris Columbus-szal Harry Potter szerepére is esélyes volt, de mivel Aiken nem brit hanem amerikai, így Daniel Radcliff kapta a szerepet. Liam olyan filmekben szerepelt még, mint a 2002-es ‘A kárhozat útja’ , a 2003-as ‘Jó fiú!’ és nem utolsó sorban Klaus Baudlaire-t alakította ‘Lemony Snicket – A balszerencse áradása’ (2004) című filmben.

(10) Mason Gamble

Mason Gamble

Mason édesapja színész volt, s ő is igen korán elkezdett érdeklődni a színészet iránt: hat évesen az Idétlen időkig castingján is megfordult. Hírnevet az 1993-as családi vígjátékkal, a Dennis a komisszal szerzett, amelynek ő alakította a főszerepét (több mint 2000 jelentkező közül választották ki a címszerepre), filmbéli partnere Walter Matthau volt. Ezután a ’90-es években olyan filmekben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, mint a Drágám, add az életed!, a Rossz hold, a Gattaca, az Okostojás és A szomszéd.

20 színésznő, aki totálisan felismerhetetlen smink nélkül

//spencer//

1 2 3 4