Hihetetlen, hogy ez a 10 gyereksztár mennyire megváltozott az évek során

  • 6 hónap ago
  • 76294 Views
  • 10 6
Hihetetlen, hogy ez a 10 gyereksztár mennyire megváltozott az évek során

Számtalan kedvencünk van a hollywoodi filmekben feltűnő gyerekszínészek között, és minden egyes alkalommal, amikor belefutunk egy róluk készült mostani fotóba, meghökkenve nyugtázzuk, milyen gyorsan telik az idő.

(4) Jack Griffo

Jack Griffo

Ki ne ismerné Jack Griffot, a Thunderman család mindig rosszban sántikáló tagját! Max szerepére ő volt a legjobb választás. Első szerepét 2011-ben, a Disney csatorna Harcra fel! című sorozatában kapta. A nagy áttörést azonban 2013-ban érte el, amikor főszerepet kapott a Nickelodeon csatorna által vetített sorozatban a A Thunderman családban, amelyben Max Thunderman szerepét formálta meg. Színészi karrierje mellett zenészként is dolgozik, van egy YouTube csatornája, amin pedig aktívan tevékenykedik.

(5) Coy Stewart

Coy Stewart

Coy legelső szerepét 2007-ben kapta, amikor feltűnt a Are we there yet?: World Adventure című filmben, amelyben olyan neves színészek mellett dolgozhatott, mint Ice Cube, Nia Long, vagy John C. McGinley. 2010-ben feltűnt a Disney csatorna saját sorozatában a Sok sikert, Charlie-ban. Karrierjében az áttörés egészen 2015-ig váratott magára, amikor is főszerepet kapott a Nickelodeon által vetített Bella és a bulldogkban amelyben, Troy Dixon karakterét formálta meg. A sorozat nagy sikert ért el a tinédzserek körében

(6) Kira Kosarin

Kira Kosarin

Karrierje 2011-ben kezdődött, amikoris több rövidfilmben is szerepet kapott. Ezek az alkotások voltak a: Last Day of School, a Scary Girl, a Hollywood Halloween, a Worldplay, és a Scared Sweet. A nagy áttörést karrierjében azonban 2013-ban érte el, amikor főszerepet kapott a Nickelodeon csatorna saját gyártású sorozatában A Thunderman családban, amelyben Phoebe Thunderman karakterét formálta meg. Ugyanezzel a karakterrel egyébként feltűnt a Hathaway kísértetlakban is. Színészi karrierje mellett énekesnőként is tevékenykedik.

1 2 3 4