Hihetetlen, hogy ez a 10 gyereksztár mennyire megváltozott az évek során

  • 6 hónap ago
  • 76291 Views
  • 10 6
Hihetetlen, hogy ez a 10 gyereksztár mennyire megváltozott az évek során

Számtalan kedvencünk van a hollywoodi filmekben feltűnő gyerekszínészek között, és minden egyes alkalommal, amikor belefutunk egy róluk készült mostani fotóba, meghökkenve nyugtázzuk, milyen gyorsan telik az idő.

(7) Cole és Dylan Sprouse

Cole és Dylan Sprouse

Emlékszel még Zackre és Codyra a tévéből, vagyis Dylan és Cole Sprouse-ra? Talán meglep, hogy a Disney csatorna sztárjai ma már diplomás felnőttek. Színészi karrierjüket egészen kicsiként kezdték, kezdetben filmszerepeket kaptak, majd következett saját Disney-sorozatuk, a Zack és Cody élete, amelyet a Zack és Cody a fedélzeten követett.

(8) Jonathan Lipnicki

Jonathan Lipnicki

Lipnicki már egész fiatalon kezdte a színészi szakmát. Már hatévesen játszott az Oscar-díjra jelölt filmben, a Jerry Maguire – A nagy Hátraarc-ban. Jerry Maguire-t követő sikernek köszönhetően Lipnick főszerepet kapott a Kis Vámpírban (2000), majd a Csodacsukában (2002). Később megkapta a kisfiú főszerepét a Stuart Little Kisegér filmekben, amely végül nagyobb hírnevet szerzett számára. Jelenleg Kaliforniában Silverlake-ben lakik és szabadidejében Barzil Jiu jitsut tanul. Playhouse West-ben tart színészi oktatásokat.

1 2 3 4