10 hollywoodi híresség, akik furcsa fóbiával élnek együtt

  • 7 hónap ago
  • 5575 Views
  • 0 0
10 hollywoodi híresség, akik furcsa fóbiával élnek együtt

Szinte nincs olyan ember a földön, aki nem érezne félelmet valami iránt, vagy ne érezné kellemetlenül, esetleg szorongón magát bizonyos helyzetekben. Rengeteg olyan félelem és fóbia van a világon, amit ha meghallunk csak tátjuk a szánkat, ilyen például, mikor valaki irtózik a pillangóktól, vagy a száraz papír érzésétől.

Ha hiszitek ha nem, nemcsak a civilek, hanem a hírességek is szenvednek ilyen jellegű fóbiáktól, amit nem félnek megosztani a világgal. Mai cikkünkben elhoztunk néhány sztárt, akiknek érdekes fóbiája van.

1) Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

A Fekete özvegy és a Bosszúállók színésznője, egy interjúban elmondta, hogy nagyon fél a madaraktól. Voltaképpen, ami a legjobban zavarja az a szárnyasok csőre és szárnya. Ha olyan szerepet kapna, ahol madárral kell együtt dolgoznia, vagy rá kellene ülnie a vállára, akkor megtenné, bár nem félelem nélkül.

2) Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton

A New York Times-nak adott interjújában a színész arról beszélt, hogy fél az antik bútoroktól, és közülük is csak az angol illetve francia termékektől. “Nem vagyok oda a régi bútorokért, amit például Ázsiában vagy Mexikóban gyártottak, de nagyobb aggodalmat okoznak számomra, a francia, angol, skót tárgyak, melyekre oroszlánokat faragtak. De a régi királyok által használt bútorokkal sem vagyok kibékülve…

3) Helen Mirren

Helen Mirren

A 74 éves angol származású színésznő fél a telefonoktól. Annyira tart tőlük, hogy ahelyett, hogy felvenné a bejövő hívást, inkább üzenetrögzítőre kapcsol. “Nagyon félek a telefonoktól. Ideges leszek tőlük. Ha lehetséges inkább kerülöm őket.” – mesélte a színésznő.

1 2 3 4