11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

  • 10 hónap ago
  • 7388 Views
  • 0 1
11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

John Travolta visszautasította Forrest Gump szerepét, Jack Nicholson pedig lehetetlennek tartotta, hogy egy szicíliai férfit játsszon anélkül, hogy valóban az lett volna, ezért kapta Al Pacino Michael Corleone szerepét. Ennek ellenére ezek a színészek számos olyan filmben szerepeltek, amelyek sikert és hírnevet hoztak nekik. Néha azonban a dolgok egy kicsit másképp alakulnak, és egy-egy szerep visszautasítása tönkreteszi a fényes karrierhez fűződő reményeket.

4) Laurence Fishburne — Jules Winnfield, Ponyvaregény

11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

Rajongói számára Laurence Fishburne évekig Morpheus maradt a Mátrixból, bár a színésznek minden esélye megvolt arra, hogy ne hagyja, hogy egy szereppel azonosítsák. Amikor Quentin Tarantino a Ponyvaregényen dolgozott, felajánlotta a színésznek Jules Winnfield szerepét, de ő visszautasította az ajánlatot.

Samuel L. Jackson volt az, aki Jules lett, és BAFTA-díjat kapott a legjobb mellékszereplő kategóriában.

5) Jennifer Love Hewitt — Prue Halliwell, Bűbájos boszorkák

11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

Amikor Shannen Doherty színésznő a 3. évad végén elhagyta a Bűbájos boszorkák című sorozatot, az alkotók tanácstalanok voltak karaktere, Prue Halliwell jövőbeli sorsát illetően. Jennifer Love Hewitt meghívást kapott, hogy próbálja ki magát ebben a szerepben. A színésznő azonban nem volt hajlandó játszani a sorozatban. Tiffani Thiessen, aki ugyanezt a javaslatot kapta, szintén elutasította a szerepet. Végül úgy döntöttek, hogy eltávolítják Prue Halliwellt a sorozat karaktereinek listájáról.

A közelmúltban Jennifer Love Hewitt teljesen áttért a játékfilmes szereplésről a sorozatban való szereplésre. Így olyan projektekben kapott szerepet, mint a Gyilkos elmék és a Vérmes négyes. Ma a színésznőt a 911 L.A. című drámasorozatban láthatjuk.

6) Ja Rule — Tej Parker, Halálos iramban

11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

A rapper, Ja Rule feltűnt a Halálos iramban első részében. A Halálosabb iramban forgatása során John Singleton rendező megnövelte a vetítési időt, és megpróbálta bevonni a rappert a szereplők közé, de ő visszautasította. Ez konfliktust szült: a rendező azt mondta, hogy az énekes nem volt elérhető, és utol kellett érni Ja-t, hogy választ kapjon. Végül Ja visszautasította a félmillió dolláros fizetést, de nem adta fel színészi ambícióit.

Ja Rule kipróbálta magát más rendezőkkel való együttműködésben, de ez nem hozott neki nagy sikert. Így a Félholt című film 4,6 IMDb-pontszámot kapott, míg a Don’t Fade Away 4,9-et. Ugyanakkor Ludacris, aki Rule elutasítása után Tej szerepét kapta, a saga szinte minden részében megjelent, beleértve az utolsót, a Halálos iramban 9-et is.

1 2 3 4