10 törölt filmjelenet, amit sosem láthattunk

  • 10 hónap ago
  • 19664 Views
  • 4 5
10 törölt filmjelenet, amit sosem láthattunk

Sok film teljesen más megvilágításba kerül, ha megnézzük, mit terveztek eredetileg a készítők. Ezekből gyűjtöttünk most össze tízet, de vigyázat, spoilerveszély!

9. A holnap határa (2014)

A holnap határa (2014)

Hasonlóan sötétebb befejezést kapott volna Tom Cruise többször meghalós-időhurkos űrlény sci-fije is: hősünk a film végén, miután megöli a rosszakat, egy nappal korábban tért volna magához. Ezáltal felvetődik a kérdés: megtörtént amit láttunk? Vagy meg fog történni, újra és újra? Győzhetünk egyáltalán az űrlények ellen? A rendező végül úgy gondolta, inkább legyen happy end.

10. Mad Max – A harag útja (2015)

Mad Max - A harag útja (2015)

George Miller rendező elárulta, hogy az eredeti tervek szerint a film végén Max (Tom Hardy) bevallotta volna Furiosa-nak (Charlize Theron), hogy szereti, és együtt kezdtek volna új életet a városban. Hardy viszont meglogikázta ezt a befejezést, mondván Max még biztosan nem állna készen arra, hogy új családot alapítson. És mennyire igaza volt!

+1) Deadpool 2

Deadpool 2

A Deadpool 2. készítői egy sor viccesebbnél viccesebb jelenettel zárták a filmet, egyről azonban hamar kiderült, hogy még a repülő testrészek és fröcsögő vér tengerében is túl durvának találták, ez pedig a „Deadpool megöli Bébi Hitlert” volt.

18 világhírű színészgyerek, akik mára felnőttek, és gyönyörűek lettek

(Forrás: Petofilive.hu)

1 2 3 4