12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

  • 11 hónap ago
  • 1714 Views
  • 0 0
12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

Fiatal korunkban rengeteg új és érdekes ízt felfedezünk. Azonban ahogyan nővünk egyre jobban változik az ízlésünk, vagy azt is érezhetjük, hogy meg kell változtatnunk az adott szokásunkat különböző okok miatt.

9) Chelsea Peretti

12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

A Brooklyn Nine-Nine sorozat egyik sztárja megosztott egy képet a Twitteren ahol egy tortát mutat és a cukormáz rajta teljesen érintetlen volt. Amikor volt a James Corden showban, akkor elmagyarázta, hogy nem azért nem eszi meg mert nem szereti, hanem azért, mert csak egy kisebb darabot szeret belőle enni. Nem szereti vastagon a cukormázat.

10) Katy Perry

12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

Nagy rajongója a csibe falatoknak, mint mindenki más a Földön. A rögök formáját illetően azonban nagyon konkrét és csak akkor eszi meg őket, ha csizma alakúak. Nem tudjuk azt, hogy ki az, aki így csinálja ezeket, de azt feltételezzük, hogy egy privát séf csinálja így neki.

11) Kylie Jenner

 Kylie Jenner

Mindegyik Kardashian és Jenner lány nagyon egészséges diétát követ, ahol a saláták állnak a középpontban. Kylie nem rég osztotta meg, hogy tej nélkül eszi a müzlijét. „Tegnap este ettem először müzlit tejjel.”

12) Kourtney Kardashian

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

A legidősebb Kardashian lánynak nagyon érdekes módon eszi az édességeket, mint például a Kit Katat a Reese-t. Mind a kettőnél először a csokoládé részét eszi meg kívülről és aztán eszi meg a tölteléket. „Sokkal jobban ízlik így nekem. Soha nem gondoltam rá, hogy csak úgy beleharapjak a csokoládéba.”

//Manó Málna//

15 magabiztos híresség, akik nem féltek teljesen smink nélkül megjelenni

(Via Brightside)

1 2 3