12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

  • 11 hónap ago
  • 1713 Views
  • 0 0
12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

Fiatal korunkban rengeteg új és érdekes ízt felfedezünk. Azonban ahogyan nővünk egyre jobban változik az ízlésünk, vagy azt is érezhetjük, hogy meg kell változtatnunk az adott szokásunkat különböző okok miatt.

5) Gwyneth Paltrow

20 női világsztár, akik nem félnek megmutatni a világnak, hogyan festenek smink nélkül

A színésznő nagyon nagy rajongója a méregtelenítésnek és a paleo diétának és ezért kezdi a napját kávéval. Ebédre sokszor eszik csontlevest. A vacsoráit korábban kezdi zöldségekkel, ami rendkívül jó a méregtelenítés céljából.

6) Harry Styles

10 híresség különleges tulajdonságokkal, amelyek valóban egyedülállóvá teszik őket

A szupersztár rendkívül nagy rajongója a „golyóálló kávénak”, amit Dave Asprey fedezett fel Tibetben. A receptben szerepel egy evőkanál vaj és egy evőkanál kókusz olaj a kávéba. Harry elmagyarázta, hogy ez a módszer csillapítja az étvágyát és rengeteg energiát ad neki. A vaj lassítja az emésztési folyamatot.

7) Novak Djokovic

12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

A teniszbajnok nagyon nagy hangsúlyt fektet a glutén érzékenysége miatt az étkezési szokásaira. A reggelije vízből és két kiskanál mézből áll, illetve a főbb étkezései salátákból állnak. Rendszeresen eszik humuszt, avokádót, magokat és gyümölcsöket. Nagyon fegyelmezett, mivel hogyha egy cukrot szeretne enni, akkor szó szerint csak egy cukrot fog megenni és nem többet.

8) Gene Simmons

12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

A legendás KISS basszusgitáros felfedte a Twitter posztjában, hogy jégkockákat tesz a müzlijébe a tej mellé még. A Twitter felhasználók tömkelege kommentált a poszt alá, hogy milyen őrültség ez.

1 2 3