12 híresség, akik, ha nem lennének híresek más munkát választanának

  • 11 hónap ago
  • 1489 Views
  • 0 0
12 híresség, akik, ha nem lennének híresek más munkát választanának

A statisztika szerint az emberek 30%-a változtatja meg a munkahelyét minden 12. hónapban. Nem csak céget váltanak, hanem teljes munkaköri leírásuk megváltozik. Az emberek úgy is dönthetnek, hogy más utat választanak, még akkor is, ha már elkezdtek egy másik utat kikövezni.

A hírességeknél ez kicsit másképpen működik, azonban biztosan hasonlóan cselekednének, ha nem lennének híresek.

1) Margot Robbie

10 világsztár, aki mindent megtesz, hogy boldoggá tegye a rajongóit

Amikor kislányként Ausztráliában élt Margot elment egy cirkuszi iskolába és szerzett is ott egy bűvész bizonyítványt. Mindig is arról álmodott, hogy egyszer egy cirkuszban fog dolgozni, ami soha nem következett be az életében. „Nem tudtam abba hagyni a gondolkozást erről a hülye álomról. Úgy érzem lemaradtam arról az elhívásomról.” Az öngyilkos osztag című filmben, a bűvészi képzettségét viszont fel tudta használni.

2) Kim Kardashian

5. Kim Kardashian

Kim nagyon sok mindenről híres és rendkívül sok üzleti vállalkozása volt a való életben. Azonban, ha egy normális munkát kellene választania, akkor az a törvényszéki nyomozó lenne. Nem ért bennünket meglepetés, mivel ügyvédnek tanul, ami azt jelenti, hogy érdeklődik is iránta. Sikerült teljesítenie az első ügyvédi vizsgáját, ezért nemsokára igazi ügyvédként is dolgozhatna. „Ha valaki nem ismerné az egyetemi utamat, nem volt könnyű. 3-szor is megbuktam 2 év alatt, de mindig visszatértem és keményebben kezdtem el tanulni addig, amíg nem sikerült.”

3) Sam Smith

12 híresség, akik, ha nem lennének híresek más munkát választanának

Sam megosztotta az álmát, ami nem más, mint egy kávézó Londonban, ami egyben egy virág bolt is lenne. Ez lenne az a hely, ahol az énekes a szabadidejét töltené, amikor éppen nem turnézik, vagy nem készül új dala. „Nagyon szeretnék egy virágboltot nyitni. A virágok boldoggá tesznek.”

4) Courteney Cox

10 klasszikus tévésorozat, amelyben elrejtették a színésznő terhességét

Mielőtt szerepelt volna A Családi kötelékek című sorozatban, Courteney egy uszodai cégnél dolgozott eladónőként. Nagyon ügyes volt a munkájában. Amikor elhagyta Alabamát és Californiába költözött, kapott egy színészi munkát. Az apja mindig mondta neki, hogy jöjjön vissza haza és folytassa a munkáját. „Volt egy időszak, amikor nem volt túl sok pénzem. Egy hónapig tartott ez a mélypont, ezért is mondta apám, hogy menjek haza és csináljam azt amit nagyon jól tudok.”

1 2 3