8 sztár, aki megmutatta a világnak, hogyan is kell reagálni a gúnyos kommentekre

  • 1 év ago
  • 88898 Views
  • 8 10
8 sztár, aki megmutatta a világnak, hogyan is kell reagálni a gúnyos kommentekre

A jó humorérzék biztos jele, ha tudunk nevetni magunkon egy jót. Akik magukénak mondhatják ezeket a tulajdonságokat, általában más különleges képességeknek sincsenek híján.

Íme nyolc celeb, aki bebizonyította, hogy nemcsak tehetségesek, hanem stílusosan pattintják le magukról a pletykákat, és közben jót mulatnak.

1) Miley Cyrus

Miley Cyrus

Manapság az egészséges ételeknek is milliónyi rajongójuk van. Nem úgy Miley Cyrus. Az énekesnő odavan a pizzáért, és nem zavartatja magát, ha lekapják, miközben nyilvánosan fogyasztja el kedvelt ételét. Amit azonban még jobban szeret, az az, hogy odamondhat az ízlése miatt gúnyolódó embereknek. A 22. születésnapjára óriáspizzát rendelt magának és vendégeinek. A közösségi hálón sok mém kering róla és kedvenc olasz ételéről.

2) Steve Harvey

Steve Harvey

2015-ben Harvey volt a Miss Universe szépségverseny műsorvezetője. Sajnos rossz nevet jelentett be a megmérettetés győztesének kihirdetésekor. A közvélemény hatalmas felháborodással fogadta figyelmetlenségét, és számos sértő mémet gyártottak vele kapcsolatban. Ezek után a nagyközönség arra számított, hogy Harvey kihátrál a nyilvános szereplésből, de nem így történt. 5 nappal később, karácsony este a férfi kiposztolt egy Kellemes Húsvétot mindenkinek! feliratot egy képpel. Humorát olyannyira értékelte a nagyérdemű, hogy végül meghívták az azt követő évi szépségverseny levezénylésére is.

1 2 3 4