15 ikonikus híresség, aki rengeteget változott a 90-es évek óta

  • 1 év ago
  • 45883 Views
  • 2 1
15 ikonikus híresség, aki rengeteget változott a 90-es évek óta

Azok az emberek, akik a 90-es években születtek biztos, hogy emlékeznek azokra a színészekre, akik ikonikus filmekben játszottak abban az időben. Ilyen filmnek számított a Huncutka, Beethoven, A Dumb és Dumber, A Top Gun, Horrorra akadva és a többi. Azokban a filmekben a főszereplők még nagyon fiatalok voltak, sőt volt, aki még nagyon a tinédzserkorban járt, de mára már felnőttek.

Most róluk készítettünk egy összeállítást, hogy lássátok mekkorát változtak néhány év leforgás alatt ezek a színészek és színésznők.

1) Matthew Lillard

Matthew Lillard

Matthew előszeretettel játszik olyan karaktereket, akik vadak, antiszociálisak vagy izgága különcök. Nem egyszer láthattuk Freddie Prinze Jr.-al együtt játszani. Legismertebb közös filmjeik a “Scooby-Doo – A nagy csapat”, “A csaj nem jár egyedül” és a “Kapás van”.

2) Marlon Wayans

Marlon Wayans

Marion a bugyuta filmek ikonikus alakja, aki többek között játszott már a “Horrorra akadva”, a “Ne légy barom, míg iszod a dzsúszod a gettóban” vagy a “Feketék fehéren” című filmben.

3) Nicholle Tom

Nicholle Tom

Ez a helyes színésznő is a Beethoven című filmben szerepelt, mint Ryce Newton. A színésznő ma már 40 éves is elmúlt.

4) Christopher Castile

Christopher Castile

Ha te is nézted régen a Beethoven című vígjátékot, akkor biztos emlékszel a szemüveges Ted Newton-ra. Ha viszont így nincs meg, szerepelt még az “Egyről a kettőre” című sorozatban. A kis Christopher felcseperedett, ma már 38 éves.

1 2 3 4