15 Hollywood-i csillag, akik nem véletlen rendelkeznek több milliós rajongótáborral

  • 1 év ago
  • 43617 Views
  • 1 0
15 Hollywood-i csillag, akik nem véletlen rendelkeznek több milliós rajongótáborral

Ebben az évben a sztárok élete tele van boldog eseményekkel. Néhányan új szerelemre találtak, megházasodtak vagy épp szülők lettek, néhányan visszanyerték csodás alakjukat, vagy sikeressé váltak az üzleti életben. Néhány híresség úgy dönt, hogy hallgat a magánéletéről, mások pedig alig várják, hogy megosszák nagy örömüket rajongóikkal.

9) Will Smith így köszöntötte fel Jayden fiát születésnapja alkalmából.

Will Smith fia, Jayden néhány napja töltötte be 20. életévét. Eme nagy alkalom tiszteletére apja megosztott egy kiskori képet róla, ahol a fiú a “Pókemberes” jelmezben pózol együtt testvérével.

10) Rihanna továbbra is sikeres kozmetikai terméket dob piacra egymás után.

Nem túlzás, ha azt mondjuk minden, amihez Rihanna hozzáér arannyá válik, mint Midas király legendájában. A tehetséges énekes, sikeres kozmetikai márka tulajdonosává vált, ráadásul ő maga modellezi a termékeket.

11) Anna Szergejevna Kurnyikova ikreket szült.

16 éves párkapcsolat után Anna Kurnikova és Enrique Iglesias szülők lettek. Rögtön két gyermekük is született, akiket Nicholasnak és Lucynak neveztek el.

12) Ashley Graham nem fél fürdőruhás képet közzétenni.

A plus-size modell Ashley Graham, nem fél részt venni fürdőruhás fotózásokon. Ashley, képeit egyáltalán nem engedi retusálni. A legtöbb nőnek van narancsbőre, még azoknak is, akik nem szenvednek túlsúlyban, egyszerűen csak el kell ezt a tényt fogadni.

1 2 3 4