14 színész, akit a filmforgatás alatt rúgtak ki

  • 1 év ago
  • 135541 Views
  • 26 15
14 színész, akit a filmforgatás alatt rúgtak ki

A filmkészítés egy bonyolult folyamat, melynek során mindennek tökéletesnek kell lennie. Amikor porszem kerül a gépezetbe, és a porszemek maguk a színészek, előfordul, hogy a rendezők és producerek leváltják őket, még akkor is, ha szupersztárról van szó.

Íme 14 híres színész, aki helyett mást tettek be egy filmbe. Bónuszként pedig egy félredobott, majd újra visszavett színész példáját olvashatjátok.

1) Natalie Portman — Claire Danes

Azt követően, hogy a Rómeó és Júlia (1996) című filmhez jóváhagyták Natalie Portman és Leonardo DiCaprio főszerepét, és megkezdték a forgatást, a 14 éves, törékeny alkatú Portman nem bizonyult elég „felnőttesnek” a 21 éves DiCaprio mellett.

2) Robert Downey Jr. — George Clooney

A Gravitáció (2013) egyik szerepét az utánozhatatlan Robert Downey Jr. Kapta, aki híres a képernyő előtti improvizatív játékáról. Néhány nappal azután, hogy a forgatás megkezdődött, világossá vált, hogy a színész nem alkalmas a karaktere eljátszására. A rendező, Alfonso Cuaron elképesztően tehetségesnek tartotta Robert-et, de a film technikai szempontjait figyelembe véve a színész stílusa nem volt összeegyeztethető a cselekménnyel. George Clooney vette át a helyét.

3) Megan Fox — Rosie Huntington-Whiteley

A Transformers 3. (2011) című filmben a rendező, Michael Bay és Megan Fox között éles szóváltás alakult ki amiatt, hogy Bay arra kérte a lányt, barnuljon le, és hízzon 3-4 kilót a szerephez. A színésznő Hitlerhez hasonlította a rendezőt, és a világ legrosszabb munkatársának nevezte. Megan-t azonnal kirúgták, és a hosszú lábú Rosie Huntington-Whiteley kapta meg a szerepet.

4) Nicole Kidman — Jodie Foster

Nicole Kidman 18 napig vett részt a Pánikszoba (2002) forgatásán, az anya szerepében. Sajnos komplikációk adódtak egy korábbi, a Moulin Rouge! (2001) című film során szerzett térdsérülésével, így le kellett mondania a filmről. Jodie Foster lépett a helyébe.

1 2 3 4