18 dolog, ami csak a filmekben történik meg

  • 1 év ago
  • 36672 Views
  • 1 7
18 dolog, ami csak a filmekben történik meg

Utálod, hogy sosem köszönnek el a telefonban, és unod, hogy a horrorfilmekben sosem indul az autó, amikor jön a gyilkos?

Összeszedtünk néhány idegesítő apróságot és filmes klisét, amin magunkban mindig felszisszenünk filmnézés közben.

1. Amikor a szereplők taxival utaznak, sosem kérdezik meg a végén, hogy mennyi a viteldíj, csak odavetnek egy összeget, és sosem várnak a visszajáróra.

2. Ha a szereplők hazaérnek, még csak be se csukják maguk mögött a bejárati ajtót. Súlyosbított eset, amikor valaki hazáig menekül a nyomában lihegő gyilkos elől, majd hazaérve gyorsan becsapja az ajtót, de a kulcsot nem fordítja rá.

3. Amikor mondják valakinek, hogy nézze meg a híreket, ahogy bekapcsolja az illető a tévét, rögtön a helyes csatorna jön be, ahol épp az megy, amire kíváncsi.

4. Szinte garantált, hogy amikor gyorsan kell kocsival menekülni valami nagyon komoly fenyegetés elől, akkor a motor csak a harmadik-negyedik indításra pöccen be, ha elindul egyáltalán.

5. Amikor megbeszélnek egy randit, sosem mondják meg, hogy mikor és hol is találkozzanak. Mindig nagy kő esik le a szívünkről, amikor valahogy mégis megtalálják egymást.

1 2 3 4