14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

  • 1 év ago
  • 6326 Views
  • 0 0
14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Néha, amikor a színészek tökéletesen illeszkednek szerepeikbe, bekerülhetnek a történelembe és ikonikussá válhatnak. Néha hihetetlen, hogy egyes színészek, akik az utolsó pillanatban kapták meg vezető szerepüket, de mégis képesek voltak (vagy nagy valószínűséggel) legendássá tenni karaktereiket.

Összegyűjtöttünk egy listát azokról a színészekről, akik más színész helyett kapták a részüket, és úgy gondoljuk, hogy teljesen ikonikussá tették (vagy képesek lettek volna) tenni a karaktereiket.

1) Johnny Depp kontra Margot Robbie — A Karib-tenger kalózai

14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Bár az új Karib-tenger kalózai újraindításának cselekményrészletei szigorúan titkosak, biztosak lehetünk benne, hogy Margot Robbie nem fog versenyezni Jack Sparrow kapitánnyal A Fekete Gyöngyért vagy a Kalózok rajongói szívéért azzal, hogy megpróbálja lecserélni az ikonikus kalózt. Ehelyett Robbie egy teljesen eredeti történetet fog vezetni a Kalózok univerzumába, visszavezetve minket a kedvelt franchise légkörébe.

2) Johnny Depp kontra Mads Mikkelsen — Legendás állatok

14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Mads Mikkelsen, egy bájos ex-Hannibal Lecter, Johnny Depp helyére lép a Legendás állatokról szóló harmadik filmben. Mikkelsen izgatott, de kissé ideges a felelősségért is, amelyet vállal, mivel a történet közepén csatlakozik franchise-hoz. „Ez a trükkös rész. Hídnak kell lennie aközött, amit Johnny tett és amit én fogok csinálni. Ugyanakkor a magamévá is kell tennem” — osztotta meg Mikkelsen.

3) Elliot Page kontra Anya Taylor-Joy — A vezércsel

14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

A vezércsel, a Netflix legutóbbi drámasorozata slágerré vált, és felélesztette a sakk népszerűségét az amerikaiak körében. Ennek ellenére kiderült, hogy ez egy teljesen más történet is lehetett volna, amelyet 2008-ban maga az ikonikus Joker, Heath Ledger forgatott.

Allan Shiach, a forgatókönyvíró, aki Ledgerrel dolgozott A vezércsel című regényének adaptálásán, elmondta, hogy Ledger rendezőként szeretett volna debütálni a filmmel. A vezető szerepért Elliot Page-t vette fontolóra. Sajnos Ledger nem kapott lehetőséget arra, hogy a filmen dolgozzon. Szerencsére vagy sem, Beth Harmon szerepét a gyönyörű, nagy szemű, vörös hajú Anya Taylor-Joy töltötte be.

4) Ryan Gosling kontra Mark Wahlberg— Komfortos mennyország

14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Ha verseny lenne a legfurcsább ok miatt, miért bocsátottak el valakit, valószínűleg Ryan Gosling nyerne. Még 2007-ben Jack Salmon szerepét kellett volna játszania Peter Jackson Komfortos mennyország című filmjében, de kirúgták, mert neki és a rendezőnek más elképzelésük volt arról, hogyan kell kinéznie a karakternek. “Nagyon elhittem, hogy 95 kilónak kellett volna lennie ”- árulta el Gosling. Tehát elhagyta a filmet, és Jack Salmon szerepét Mark Wahlberg töltötte be.

1 2 3 4