15 hihetetlen filmes hiba, amit sosem vettél észre

  • 1 év ago
  • 70132 Views
  • 4 2
15 hihetetlen filmes hiba, amit sosem vettél észre

A film fanatikusok igen figyelmesek, így gyorsan kiszúrják az esetleges bakikat. Minden apró részlet, akár a szereplőn, akár a környezetében picit is rosszul vagy hibásan változik, azt a legszemfülesebbek azonnal észre veszik.

Alábbi cikkünkben következzenek olyan filmes hibák, melyet már lehet hogy te is láttál, de biztos, hogy nem tűnt fel. Neked feltűnt valamelyik?

1. Alkonyat

Ha alaposan nézünk filmeket, az egyik leggyakoribb hiba, amivel találkozhatunk az az, hogy meglátjuk a kamera tükörképét. Ez olyan baki, amit számos rendező nem vesz észre. Így jártak ezzel az Alkonyat készítői is, akik nem számoltak azzal, hogy bizony egy autó ablakából is visszatükröződik a háttér.

2. Becstelen brigantyk

A német tiszten látható jelvény az egyik ponton még látható, azonban egy későbbi jelenetben úgy látszik már nem akart vele dicsekedni.

3. Avatar

Amikor a Sam Worthington által játszott Jake felnyitja a kapszulát még semmi jele a kerekesszéknek, ám néhány pillanattal később, szinte a semmiből megjelenik mellette.

4. Terminátor 2. – Az ítélet napja

A produkció első felében John-t úgy menti meg a golyóktól a Terminátor, hogy pajzsként használja a testét a T-1000-es golyózápor ellen. A hátát el is lepik a lövedékek, azonban néhány képkockával később a kabátja szebb, mint új korában.

1 2 3 4