10 híresség, aki nem törődött a hírnévvel és ,,normál” munkát vállalt

  • 2 év ago
  • 48077 Views
  • 7 4
10 híresség, aki nem törődött a hírnévvel és ,,normál” munkát vállalt

Ha még mindig úgy gondolod, hogy a hírnév és a reflektorfény minden ember álma, itt van tíz elképesztő történet, ami bebizonyítja, hogy tévedsz.

A Toppont.hu ma 10 hírességet mutat be, akiket nem vonzott a rajongó tábor és a sok pénz, hanem különböző munkákat találtak.

1) Skandar Keynes

Skandar Keynes

Ha Keynes tinédzser fotóit nézegeted, azonnal Edmund Pevensie-re emlékezel (a Narnia krónikáiból). Azonban a színész teljesen abbahagyta a filmezést. Skandar diplomát szerzett és most parlamenti tanácsadóként dolgozik.

2) Jeremy Renner

Jeremy Renner

Úgy tűnhet, hogy a pénz, amit Renner kapott a Bosszúállók című filmben egy teljes életre elég. De maga a színész azt mondja, hogy sokkal többet keres házak építésével. Jeremy befejezetlen lakóházakat vásárol, befejezi az építkezést és nagyon jó pénzért értékesíti őket. Érdekes, hogy Renner nem lakik egy luxus lakosztályban vagy szállodában, hanem abban a házban, ahol jelenleg dolgozik.

3) Bradley Pierce

Bradley Pierce

A bájos fiú a Jumanji-ból belefáradt a szereplésekbe. Ma Pierce sikeres bártender. Olyan szervezetet hozott létre, amely segíti az embereket abban, hogy a sikeres bartender művészetet megtanulják.

1 2 3 4