Hatalmas siker A szürke ember, minden létező rekordot megdöntött az akciófilm

  • 2 év ago
  • 689 Views
  • 0 0
Hatalmas siker A szürke ember, minden létező rekordot megdöntött az akciófilm

Nem csoda, hogy a Netflix további Szürke ember-filmeket fog készíteni, nem csak folytatásokat, hanem spinoffokat is, ugyanis a The Gray Man hatalmas siker a platformon, boldog-boldogtalan megnézte, és ennél több nem is kell egy streaming szolgáltatónak. Jelen állás szerint minden idők negyedik legnézettebb filmjeként ragadhat meg az örökranglistán Ryan Gosling akciózása.

A filmet két és fél hét alatt 224 millió órányit nézték a felhasználó, ezzel alig pár millió órával marad le az első 28 napos megtekintéseket összegző all time toplista 4. és 5. helyezettjétől, a The Adam Projecttől és az Extractiontől, és biztosra vehető, hogy jövő héten ezeket könnyedén fogja megelőzni. Az azonban már esélytelennek tűnik, hogy az első 3-at (Red Notice, Don’t Look Up, Bird Box) elérje a film, hiszen a bronzéremhez 282 millió óra szükséges.

Hatalmas siker A szürke ember, minden létező rekordot megdöntött az akciófilm

Érdekesség azonban, hogy egyáltalán nem biztos, hogy A szürke ember lesz a nyár, illetve az év eddigi legsikeresebb Netflixes filmje, ugyanis a másfél hete bemutatott Purple Hearts is hatalmas sikernek bizonyult, és az első teljes hetében nézettebb is volt a kémsztorinál. A különbség az, hogy míg előbbi 88 millió órás nyitóhétvégére pakolt 96 milliós első teljes hetet, addig utóbbi 43 milliós nyitányt követett 103 milliós teljes héttel, és ilyen erősen idén még egy film sem teljesített. Ez pedig azt jelenti, hogy a film jövő hétre leszoríthatja a 6 Undergroundot az örökranglista 10. helyéről.

10 színész, akik szinte mindig ugyanolyan karaktereket alakítanak

(via SG.hu)