10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

  • 2 hónap ago
  • 9329 Views
  • 0 0
10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Az a színész, aki már gyerekkorában sztárrá válik, elmondhatja magáról, hogy sokkal több pénze van, mint a körülötte lévő osztálytársainak, ha csak nem a világ leggazdagabb emberének a gyereke az osztálytársa… A gyorsan jött hírnév és a vele automatikusan jövő sok-sok pénz azonban rengeteg gyereksztár életét keserítette meg. Sajnos nem tudtak vele mit kezdeni. Vagyis tudtak, csak nem jó dolgokat vettek belőle, mint például drog, heroin…stb.

Vannak azonban olyan sztárok is, akik már fiatal koruk ellenére befutottak, rengeteg pénzre tettek szert és még ma is tündökölnek. Alábbi összeállításunkban olyan hírességeket ismerhettek meg, akik gyerekként annyi pénzt kerestek, amennyit sokan elképzelni se tudnak.

1) Leonardo DiCaprio

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

A Gilbert Grape című film már 25 éves, ami leginkább azért népszerű és emlékezetes, mert két később sikeressé váló fiatal színész is tiszteletét tette benne: Johnny Depp és DiCaprio. Persze Johnny Depp már 29 éves volt, de a fiatal Leo még épp csak a tizenhatodikat taposta a film forgatásakor. A szívszorító dráma debütje volt, melyben a hányatott sorsú család egyik sarjaként, Gilbert öccseként tengeti mindennapjait. Értelmi fogyatékos és érzelmileg instabil fiúcska, aki folyamatosan bajba kerül. DiCaprio elképesztő hitelességgel játssza a fiút, egy-egy megmozdulásában már akkor látszott, hogy ő Hollywood egyik üdvöskéje lesz. Oscar-jelölést is kapott, innen pedig nem volt megállás az ifjú számára: az egyik leghíresebb és legbefolyásosabb színésszé vált, aki nem mellesleg azóta keményen dolgozik Földünk megmentéséért.

2) Thomas Brodie-Sangster

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Talán Thomas Brodie-Sangster nevét nem ismered – sőt egészen biztos, de jellegzetes arcáról beugorhat, ki ő. A karácsonyi időszakban pedig biztosan látni fogod: 13 évesen, 2003-ben az Igazából szerelem egyik főszereplője volt. Ma már 28 éves, és ő volt Jojen Reed a Trónok harca harmadik és negyedik évadából. Különleges babaarcával pedig nem lehet rá nem emlékezni, még a Star Wars: Az ébredő Erőben is felbukkant egy pillanatra az Első Rend egyik tisztjeként, aki szemfüles volt, észrevehette.

3) Anna Paquin

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Aki látta A zongoraleckét, biztosan sosem fogja elfelejteni Paquint, aki 11 évesen Oscar-díjat kapott szerepéért, ezzel második legfiatalabbá válva, aki kezébe foghatta az aranyszobrocskát. Egészen elképesztő elképzelni azt, hogy milyen lehet gyermekként egy ekkora elismerést kapni. Az már egy másik cikket érne meg, hogy pontosan mit is okoz ez egy gyermek életében, hogyan változtatja meg élete egyik legfontosabb korszakát, a kamaszkorát. Sok, nagy port kavart gyerekszínész aztán eltűnik a színről, Anna Paquin viszont maradt, az X-Men Vadóca lett, 2008-től pedig a True Blood – Inni és élni hagyni főszerepét vitte. Azóta viszont sokat nem hallottunk róla.

1 2 3 4