11 híres színész, akik eltűntek az éterben

  • 6 hónap ago
  • 20989 Views
  • 2 5
11 híres színész, akik eltűntek az éterben

Híressé válni nem könnyű, de a hírnevet fenntartani sokkal nehezebb – ezzel a problémával szinte az összes népszerű színész szembenézett már. A hollywoodi verseny elképesztően intenzív: fiatal színészek jönnek-mennek, de csak a a legtehetségesebbek képesek fennmaradni a víz felszínén.

Ezúttal olyan hírességeket szedtünk egy csokorba, akik egykor fényesen csillogtak, mostanában viszont mintha kissé eltűntek volna.

1) Demi Moore

Demi Moore

Egy időben Demi Moore-ral volt tele a bulvársajtó: először elvált Bruce Willistől, aztán hozzáment Ashton Kutcherhez, plasztikai műtéteket végeztetett magán, szakított Kutcherrel és így tovább. De a színésznő karrierje sajnos közel sem ennyire élénk. A Ghost sikerét nem igazán tudta megismételni, sőt azóta még két Arany Málna-díjat is kiosztottak neki.

2) Tobey Maguire

Tobey Maguire

Pókember szerepe igazi hollywoodi sztárt csinált Maguire-ből, Kirsten Dunsttal elcsattintott csókja pedig egyike a filmtörténelem leghíresebb csókjeleneteinek. A színész további két Pókember-filmben is szerepet kapott, de azóta mintha nem igazán találná a helyét. Feltűnt ugyan például a Sin Cityben, vagy A nagy Gatsbyben (ő volt a narrátor), sőt a legutóbbi Pókember filmben is nosztalgiázhatott, de ez fényévekre van attól a karriertől, amit annak idején jósoltak neki.

3) Jessica Alba

Jessica Alba

Albára a James Cameron-féle Sötét angyal-sorozatban figyelt fel a világ, ez hozta meg például neki a Sin Cityben látott sztriptíztáncos szerepét is. Ezután a színésznő feltűnt például néhány romkomban, a Machetében és A gyilkos bennem él című thrillerben is. Utóbbi ugyan bezsebelt néhány jó kritikát, de korántsem volt akkora siker, mint mondjuk a Sin City.

1 2 3 4