25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

  • 7 hónap ago
  • 148619 Views
  • 14 18
25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

Hozzá vagyunk szokva a kedvenc hírességeink képeihez, így arra ritkán emlékszünk, ha máshogy néztek ki. Néha azonban csak változnak a karrierjük során.

A Toppont.hu-n összegyűjtöttünk pár képet, ahol láthatunk néhány sztárt a fiatalabb éveikben.

1) Chuck Norris

Így nézett ki 15+ ikonikus akciósztár a karrierje elején

Chuck Norrisra leginkább úgy emlékszünk, mint a harcművészetek karizmatikus mesterére, a Walkerben, a Texas Rangers-ben. És persze, a rengeteg viccére.

2) Uma Thurman

15 híresség, akik rengeteget változtak a karrierjük kezdete óta

26 év telt el Quentin Tarantino Pulp Fiction filmje óta, amelyben Uma szerepelt. Eddig több tucat filmben játszott, de úgy tűnik, régi barátjának, Quentinnek teljes szívéből hálás a mai napig.

3) Keanu Reeves

15 alkalom, amikor Keanu Reeves megváltoztatta imidzsét

Libanonban született és kínai gyökerekkel is rendelkezik. Ez az amerikai színész jégkorongozó lett volna, ha nem lett volna sérülése. De akkor nem tudtuk volna élvezni a teljesítményét a képernyőn.

4) Nicolas Cage

Így nézett ki 15+ ikonikus akciósztár a karrierje elején

A valódi keresztneve Coppola, de amikor még csak egy amatőr színész volt, egy álnevet vett fel, hogy ne a híres nagybátyja, Francis Ford Coppola miatt legyen ismert a neve.

5) Fergie

20 híresség, aki olyan, mintha nyomott volna egy "Stop" gombot az életkorán

Fergie 2003-ban vált népszerűvé, amikor csatlakozott a Black Eyed Peas-hez. A zenekarban való éneklésén kívül szóló karrierjét is vezette, és egy jól ismert kozmetikai márkához illatot is kreált.

1 2 3 4 5