12 híresség, aki élő példa arra, hogy a karrier és a család összeegyeztethető

  • 7 hónap ago
  • 22197 Views
  • 3 6
12 híresség, aki élő példa arra, hogy a karrier és a család összeegyeztethető

Sokak számára úgy tűnhet, hogy a sikeres karrier és a gyermeknevelés két nehezen összehangolható dolog. Vannak azonban a sztárok között olyanok, akik bizonyítják az ellenkezőjét.

Nemcsak hogy elképesztő sikeresek a munkájukban, hanem mindent megtettek annak érdekében, hogy gyermekeiket tisztességesen felneveljék. Nézzük, hogyan csinálják.

1) Drew Barrymore

Drew Barrymore

Drew Barrymore nemcsak a világ egyik legkeresettebb színésznője, hanem két lány, az ötéves Olive és a hároméves Franky szerető édesanyja is. A színésznő készített egy speciális naptárat Olive-nak, hogy vissza tudjon számolni, amíg anyukája újra haza nem jön. Drew úgy gondolja, ez segít nekik kibírni az egymás nélkül töltött időt. Drew híres szigorú gyermeknevelési szokásairól, és arról, hogy különválasztja a munkát a családtól. A színésznő célja ezzel az, hogy a gyermekeinek legyen lehetősége eldönteni, milyen utat akarnak választani.

2) Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth, alias Thor ausztrál színész még annak ellenére sem hajlandó lemondani 3 gyermeke, India Rose és az ikrek, Sasha és Tristan neveléséről, hogy rendkívül be van táblázva egész évben. Chris egy gyermekekkel foglalkozó alapítvány, az Australian Childhood Foundation-nek is dolgozik hosszú ideje. A színész szerint a jótékonykodás segít a gyermeknevelésben is. Chris szerint az a kulcsa annak, hogy családja összetartó tud, hogy a szülők foglalkoznak gyermekeikkel. A színész például maga tanítja India Rose-t szörfözni. Lányát „tanítójának és ösztönzőjének nevezi, aki ott ül a vállán”. Az alábbi videón kívül sehol máshol nem találunk ennél inspirálóbb táncot Thor-tól.

3) Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen brazil szupermodell és a Victoria’s Secret korábbi arca férjével 2 irtó aranyos gyereket nevelnek, a nyolcéves Benjamin-t és az ötéves Vivian-t. A modell úgy gondolja, hogy az egészséges életmódot már kisgyermekkortól bele kell csempészni a mindennapokba. Éppen ezért sportol együtt a kislányával Vivian 10 hónapos kora óta. Gisele szerint nincs olyan, hogy „mások gyermekei”, és igyekszik összetartani a családot, hogy mindenki édesgyermeknek érezze magát. Ezért van az, hogy férje előző házasságából született gyermekét is sajátjaként szereti. Célja, hogy a kisfiú édesapja új családjában se érezze magát idegennek. „ Megértem és tiszteletben tartom, hogy van édesanyja, de annak ellenére, hogy valaki más hordta ki, számomra az nem azt jelenti, hogy nem az én gyermekem. 100%-ban úgy érzem, hogy az enyém” -nyilatkozta.

1 2 3 4