10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

  • 9 hónap ago
  • 144306 Views
  • 17 8
10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

Bár számtalan pozitív példát találhatunk olyan nevekre, akiknek a szuperhős filmek lendítették fel a karrierjüket, ilyen Tom Hiddlestone, Chris Pratt, Chris Hemsworth vagy akár Robert Downey Jr., aki a másod virágzását köszönheti Tony Starknak, sajnos számos olyan példát is találhatunk a filmtörténelemben, akiknek bizony nem vitte jó irányba a szuperhősködés a karrierjét.

Mai cikkünkben pedig 10 ilyen névvel fogunk foglalkozni, melyek között bizony találhatunk egy két igazán fájót is, de lássuk hát kikről is van szó.

1) Jessica Alba

Jessica Alba

A Golden Globe-jelölt színésznőnek azért sikerült például megvillanni egy Sin Cityben, de a Fantasztikus négyes filmekben annyira sótlan és minősíthetetlen alakításokat produkált, hogy onnan már lefelé ívelt csak a karrierje a továbbiakban, és Hollywood látómezejéből is egyre inkább eltűnni látszik.

2) Brandon Routh

Brandon Routh

Kis túlzással, de nyugodt szívvel kijelenthető, hogy Supermanként érkezett Hollywoodba, és Supermanként is távozott. Igaz sosem volt az a jelentős név a filmes világban, de Krypton szülöttének eljátszása után meg aztán annyit se hallhattunk róla, mint azelőtt. Azóta leginkább tévésorozatokban bukkant fel kisebb nagyobb szerepekben, de sosem sikerült azóta sem megtalálnia igazából a helyét.

3) Topher Grace

Topher Grace

Topher Grace borzalmas választás volt a Venom szerepére, picsogó karaktere inkább tette röhej tárgyává a karaktert, mintsem félelmetessé, megérdemelten kapott minden kritikát és esett ki ő is a továbbiakban a stúdiók számításaiból. Grace már csak azért is bánhatja azt a szerepet, mert előtte azért nem indult rosszul pályafutása, mely rögtön a kiváló Sodebergh mozival, a Traffic című krimivel indult, de az Ocean filmek második részében is szerepelt például.

1 2 3 4