10 lélekemelő film, amiből erőt meríthetsz egy nehezebb napodon

  • 9 hónap ago
  • 27873 Views
  • 4 2
10 lélekemelő film, amiből erőt meríthetsz

Néha jó álmodozni róla, hogy milyen lenne, ha lenne egy egész napom, amit mozizással tölthetnék a kanapén… és milyen jó lenne a napot mosolyogva, erővel és tettvággyal tele zárni.

4. 28 nap

28 nap

Gwen Cummings (Sandra Bullock) jó fej lány: imád bulizni, imád inni, és élvezi, ha forog körülötte a világ. Így történhet, hogy egy lopott limuzinnal egészen egy házfalig jut. Az ítélet nem túl szigorú: Gwennek csupán egy hónapot kell eltöltenie ital és a barátja nélkül, elvonókúrán. Új, átmeneti otthonában különös alakokkal és különös szokásokkal kénytelen megbarátkozni. Az intézet szigorú igazgatója hatására azonban lassanként sikerül emberszámba vennie az őt körülvevő sok csodabogarat. És szerencsére, ebben az intézetben együtt kezelik a nőket és férfiakat.

3. Szerelempróba

Szerelempróba (Fireproof, 2008)

Caleb és Catherine két éve házasodtak össze. Az egykor boldog párt azonban mára reménytelenül eltávolították egymástól a karrierrel, a házimunkával és az anyagiakkal kapcsolatos viták. Miközben arra készülnek, hogy elindítják a válási procedúrát, az apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát a házassága megmentésére. A „The Love Dare”-program valójában negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. Caleb rááll erre, ám megkeseredett felesége elutasítja ezt a lehetőséget. A férfi kétségek közt vergődik: hogyan várható el tőle, hogy olyan valakit szeressen, aki esélyt sem ad erre.

1 2 3 4