15 legjobb téli vígjáték, amit mindenképpen látnod kell!

  • 2 év ago
  • 10074 Views
  • 1 2
15 legjobb téli vígjáték, amit mindenképpen látnod kell!

Eljött a várva várt téli időszak és ezzel kezdetét veszi a karácsonyi hangolódás időszaka, sokak nagy örömére. Mi is készüljünk az év egyik legszebb időszakára a legjobb téli vígjátékokkal.

11) Dennis, a komisz karácsonya /A Dennis the Menace Christmas, 2007/

Dennis, a komisz karácsonya /A Dennis the Menace Christmas, 2007/

A hatéves Dennis égetnivaló kölyök, állandóan borsot tör a szomszéd öregúr, Mr. Wilson orra alá. Közeledik a karácsony, amely jó alkalom arra, hogy merő jó szándékból megint kibabráljon vele. A kölyök már pontosan tudja, mit szeretne karácsonyra, de vajon mivel vidíthatná fel a morcos szomszédjukat? Csak a csoda segíthet a kis rosszcsontnak, ám mint tudjuk, a karácsony abban sem szűkölködik. Így az sem okoz gondot, ha egy angyalra is szükség van a rég elfeledett ünnepi hangulat felélesztéséhez.

10) Csoda New Yorkban /Miracle on 34th Street, 1994/

Csoda New Yorkban /Miracle on 34th Street, 1994/

Minden kisgyermek tudja, hogy a karácsonyi szünidõ az izgalmas kalandok és a csodálatos meglepetések ideje. A hatéves Susan Walker azonban már azt is tudja, hogy csodák nincsenek, az ajándékokat nem a Mikulás hozza és az õ gyermekien praktikus világában mindenre van ésszerû magyarázat. Így az idei Karácsony sem tartogat számára különösebb meglepetést. Vagy mégis? Vajon egy áruházi játék Mikulás képes fenekestül felforgatni Susan elképzelését a világról? Igen. Mert csodák márpedig vannak.

9) Hull a pelyhes /Jingle All the Way, 1996/

Hull a pelyhes /Jingle All the Way, 1996/

Egy édesapa megígéri, hogy fia karácsonyra Turbo Man figurát kap. A gond csak az, hogy minden kisgyerek ilyen játékot szeretne, a boltokban pedig már minden darab elfogyott. A hősies édesapa mindent megtesz, hogy beváltsa ígéretét, ezért keresztülszeli a várost, hogy megszerezze fiának a hőn áhított ajándékot.

8) Polar Expressz /The Polar Express, 2004/

Polar Expressz (2004)

A Télapó (Tom Hanks) nem is létezik… vagy talán mégis? Egy bizonytalan tízéves kisfiú nagy kalandba keveredik Karácsony estéjén. Épp az ágyában fekszik, a csendben arra figyel, hogy mikor lehet hallani a Télapó szánjának csilingelését, amikor nagy meglepetésére egy gőzmozdonyt hall meg. A kalauz felinvitálja a kisfiút a vonatra, amely az Északi-sarkra tart utasaival, akik mind pizsamás gyerkőcök. Az út végén nagy meglepetés vár azokra, akik hisznek a Télapó létezésében.

1 2 3 4