8 fantasztikus film, amelyben különleges találmányok vannak

  • 3 év ago
  • 3365 Views
  • 1 2
8 fantasztikus film, amelyben különleges találmányok vannak

Az alábbi írásban olyan filmeket ajánlunk, amelyekben a kiváló színészek mellett valamilyen szuper találmány és kütyü is szerepet kap.

5) Távkapcs /Click, 2006/

Távkapcs /Click, 2006/

Michael Newman (Adam Sandler) szert tesz egy olyan távkapcsolóra, mellyel képes a halandó emberek életét irányítani. Azonban a kapcsolat nem egyirányú, a távkapcsoló is elkezdi járni a maga útját. Egy idő után egyre inkább úgy tűnik, Michael már nem ura a hirtelen kapott hatalmának, kiszolgáltatottságának pedig komoly tétje van…

6) Csúcshatás /Limitless, 2011/

Csúcshatás /Limitless, 2011/

Egy sikertelen író életét egészében megváltoztatja egy szupertitkos „intelligens gyógyszer”, amely kihozza az emberből a legjobbat: a teljes agykapacitását használni kezdi, megvalósíthatja önmaga tökéletes verzióját. Azonban hamarosan másokat is érdekelni kezdi az író és csodaszere, és az akció thriller szálai egyre inkább összekuszálódnak.

7) Az éhezők viadala /The Hunger Games, 2012/

Az éhezők viadala /The Hunger Games, 2012/

Panem az egykori Észak-Amerika romjain fekszik. Az ország a fényűző Kapitóliumból és 12 körzetből áll. Minden évben kisorsolnak egy 12 és 18 év közötti fiút és egy lányt a körzetekből, akiknek az Éhezők viadalán elő adásban kell megküzdeniük egymással. Katniss Everdeen hugával és anyjával él. Amikor kisorsolják a húgát, Katniss önként átveszi a helyét a Viadalban. A győzelemért nehéz döntéseket kell meghoznia, az életben maradásért pedig talán még emberségéről is le kell mondania.

8) Men in Black – Sötét zsaruk /Men in Black, 1997/

Men in Black - Sötét zsaruk /Men in Black, 1997/

Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, de nem a CIA-nak vagy az FBI-nak dolgoznak, hanem egy olyan szupertitkos szervezetnek, amelynek az a feladata, hogy a földönkívüliek jelenlétét kísérjék figyelemmel bolygónkon. Jay és Kay galaxis szerte hírhedt bűnüldözők, de vannak, akik így is szembe szállnak velük. Egy intergalaktikus terrorista a Földön tervez megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk azt teszik, amihez a legjobban értenek, harcba szállnak a gonosztevőkkel.

Filmes és sorozatbeli főgonoszok, akiket titokban mindenki szeret

(Történetek forrása)

//Noncsi//

1 2