12 mindennapi tárgy, aminek rejtett funkcióját valószínűleg te sem ismered!

  • 3 év ago
  • 19057 Views
  • 2 5
12 mindennapi tárgy, aminek rejtett funkcióját valószínűleg te sem ismered!

Fogyasztói társadalomban élünk, ennek következtében sokkal több tárgy, hétköznapokat segítő és nekünk időt spóroló eszköz vesz körül minket, mint szüleinket/nagyszüleinket. A jelen kor tudósai és feltalálói minden erejükkel azon vannak, hogy minél praktikusabb, hasznosabb tárgyakat, programokat találjanak fel azért, hogy életünket megkönnyíthessék!

10. Kör alakú mélyedések a Toffifee csomagolásán

Kör alakú mélyedések a Toffifee csomagolásán

Sokunk kedvenc édességét a legtöbben úgy veszik ki a csomagolásból, hogy alulról kinyomják azt. Pedig létezik erre egyszerűbb megoldás is. A bon-bonok közti ujjbegynyi mélyedések megnyomásával ugyanis a fenséges csokik szinte kiugranak a helyükről.

11. A bevásárlókocsik gyerekülés alatti ‘kampói’

A bevásárlókocsik gyerekülés alatti 'kampói'

Ugye te is a bevásárlókocsid belsejébe szoktad dobálni a magaddal vitt szatyrokat, netán a ridikülöd. Pedig a tervezők gondoltak ám erre is. A hagyományos bevásárlókocsikon a gyerekülés alatti résznél található két kis kampóra hajazó fémrész, ami kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy vásárlás közben odatehesd a magaddal cipelt tatyókat.

12. Papír ételes doboz

Papír ételes doboz

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akik maszatos kézzel szokta befejezni a mennyei kínai kaját. Pedig az elviteles dobozok úgy vannak kialakítva, hogy azokat pár apró mozdulattal könnyen tányérrá alakíthasd.

12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

(Forrás: erdekescikkek.hu)

1 2 3 4