10 jel, amiből te is könnyen megtudhatod, ha hazudnak neked!

  • 2 év ago
  • 5041 Views
  • 2 2
10 jel, amiből te is könnyen megtudhatod, ha hazudnak neked!

A statisztikák szerint, 90%-os pontossággal megállapítható valaki testbeszéde alapján, hogy az illető hazudik-e vagy sem. Így nem árt tudnunk, hogy mik azok az elsődleges jelek, amik elárulják azokat, akik éppen füllentenek nekünk. Ehhez a képességhez nem kell FBI ügynököknek lennünk, csupán a másik fél mimikáját, testének helyzetét és hangját kell megfigyelnünk, hogy rájöjjünk, éppen igazat mond-e vagy sem.

9. Kicsit elfordulnak tőled.

Amikor egy emberrel beszélünk, normál esetben testünk egymással szemben helyezkedik el. Ez azt jelenti, hogy nyitottak vagyunk a beszélgetésre. Azonban, ha valaki elfordul tőled/kifordul kissé pozíciójából az azt jelenti, hogy rejtőzködni akar előtted.

10. Mit kell tenned, hogy észleld a hazugságot, ha telefonon beszélsz valakivel?

Amikor valaki hazudik, gyakran nem képes végigmondani egy mondatot… Itt arra gondolunk, hogy a gondolatmenet befejezése előtt bereked, torkát kell köszörülnie -valamivel meg kell szakítania a beszélgetést-. Ez azért van, mert az emberek aggódnak, amikor hazudniuk kell, nehezebben lélegeznek, így nincs elég levegőjük, hogy szavaikat egyértelműen befejezzék.

10 súlyos hiba, amit szinte mindenki elkövet felnőtt korára

(Forrás: erdekescikkek.hu)

1 2 3 4