10 fura sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak

  • 2 év ago
  • 28568 Views
  • 4 1
10 különleges sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak

Nem csak a hétköznapi életben, hanem a sztárvilágban is előfordul, hogy egy házaspár, akik látszólag nem feltétlenül illenek össze, évek óta együtt vannak. Vannak, akiket évtizedek választanak el egymástól, vannak, akiket, kis túlzással méterek különböztetnek meg egymástól és mégis boldogok együtt. 

9. Jessica Alba és Cash Warren

9. Jessica Alba és Cash Warren

A szerelmi történetük egy igazi hollywoodi sztoriba is beleillene. Cash Warren, aki rendezőasszisztensként dolgozott, pizzát rendelt, kávét hordott, sosem gondolta volna, hogy találkozik kedvenc színésznőjével, Jessica Albával. Arról pedig álmodni sem mert, hogy egyszer feleségül veszi, pedig tíz éve élnek boldog házasságban és három gyermekük van.

10. Harry herceg és Meghan Markle

10. Harry herceg és Meghan Markle

Az egyik leglehetetlenebb pár. A 38 éves elvált színésznő, átlagos családból, afgán felmenőkkel része lett a brit királyi családnak. Úgy gondoltuk, hogy ezek a dolgok csak a mesékben történhetnek meg, de tévedtünk. Megan hercegné és Harry herceg esküvője az egyik legvitatottabb esemény volt, de sokakat meggyőzött, hogy tényleg létezik az igaz szerelem, amely nem ismer határokat és mentes minden előítélettől.

10 gyönyörű nő, akik bizonyítják, hogy nem mindig a vékony a jobb

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4