Színészek, akik nagyon meglepő foglalkozást űztek korábban

  • 3 év ago
  • 21233 Views
  • 2 3
10 színész, akik nagyon meglepő foglalkozást űztek korábban

Tudod, hogy hol melózott Harrison Ford, mielőtt megkapta volna Indiana Jones szerepét Az elveszett frigyláda fosztogatóiban? És kíváncsi vagy, hogy Gal Gadotnak hogy indult a karrierje, mielőtt Csodanő lett?

Csekkold a sztárok első munkahelyeit!

1) Steve Buscemi – tűzoltó

Steve Buscemi - tűzoltó

Kevesen tudják a színészről, hogy eredeti szakmája szerint tűzoltó, aki a ’80-as években a manhattani tűzoltóságnál dolgozott. Az 59 éves sztár persze felhagyott a szakmájával, mikor a színészi pályára lépett, ám továbbra is jó kapcsolatot ápolt az egykori kollégáival. Amikor megtörtént a 9/11-es merénylet, Buscemi visszatért az állomásra, és újból egyenruhás tűzoltóként kezdett tevékenykedni. 12 órás műszakokban dolgozott, és túlélőket keresett a World Trade Center körül.

2) Christopher Walken – oroszlánszelídítő

Christopher Walken - oroszlánszelídítő

A menő imázshoz tökéletesen beilleszkedik, hogy az interneten fellelhető források szerint Walken még tinédzserként cirkuszi oroszlánszelidítőként is dolgozott. A netes legendákról persze tudjuk, hogy vagy igazak, vagy nem, még az is megtörténhet, hogy csak egyszer az első sorból nézett egy előadást, amiből szaftos sztorit kerekített egy bulvárújság.

3) Danny DeVito – fodrász

Danny DeVito - fodrász

Eredetileg fodrásznak készült. Egy ideig egy szépségszalonban dolgozott, majd halottasházakban készítette elő az elhunytak frizuráját a temetésekre. A színész szerint ez nagyon kényelmes munka volt számára, ugyanis bármilyen is lett a végeredmény, a “kuncsaft” már nem tudott elégedetlenkedni.

1 2 3 4