Színészek, akik nagyon meglepő foglalkozást űztek korábban

  • 3 év ago
  • 21236 Views
  • 2 3
10 színész, akik nagyon meglepő foglalkozást űztek korábban

Tudod, hogy hol melózott Harrison Ford, mielőtt megkapta volna Indiana Jones szerepét Az elveszett frigyláda fosztogatóiban? És kíváncsi vagy, hogy Gal Gadotnak hogy indult a karrierje, mielőtt Csodanő lett?

4) Harrison Ford – ács

Harrison Ford - ács

Mivel feleségével és két gyermekével egyre nehezebben éltek meg, kitanulta az ács szakmát. Sokáig a legendás Doors együttes koncertjein volt színpadi munkás, idővel a koncerteket rögzítő kamerák egyikének kezelését is rábízták. Életének nagy fordulatát új mesterségének köszönhette: a feltörekvő forgatókönyvíró és rendező: George Lucas tőle rendelt konyhaszekrényeket. A tehetséges filmes aztán olyannyira megkedvelte, hogy szerepet adott neki az 1973-as Amerikai graffiti című alkotásában.

5) Tom Cruise – pap

Tom Cruise - pap

Cruise először sportoló akart lenni, komolyan is vette a birkózást, amit egy térdsérülés miatt hagyott abba, de volt más álma is, 14 évesen beiratkozott a ferences rend papneveldéjébe Cincinnatiben, és pap szeretett volna lenni, ám ehhez túl élénk volt a természete. Egykori osztálytársai szerint végül azért küldték el az iskolából, mert alkoholt csórt el a nevelőpapoktól.

Filmsztárok, akik saját rajongójukkal kötöttek házasságot

6) Johnny Depp – telefonos ügynök

Johnny Depp - telemarketinges

Johnny Depp telefonos ügynökként golyóstollakat árult, ami azért nem lehetett mindennapi feladat.

1 2 3 4