15 inspiráló színésznő, akik brutális edzéseken vettek részt filmjük kedvéért

  • 12 hónap ago
  • 15912 Views
  • 4 10
15 inspiráló színésznő, akik brutális edzéseken vettek részt filmjük kedvéért

Egy színésznő élete rengeteget munkával és előkészülettel jár. Ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a vásznon, igencsak feszes edzéstempóra van szükségük, a nap 24 órájában azon dolgoznak, hogy a szerephez szükséges új dolgokat tanuljanak meg, záros határidőn belül.

A kemény munka kifizetődő – ezek a hölgyek belopják magukat a szívünkbe, és lenyűgözőek a szerepükben! Íme 15 káprázatos színésznő, aki komoly edzésen ment keresztül a filmbeli karaktere kedvéért.

1. Gal Gadot, Wonder Woman

Az izraeli szépség, Gal Gadot sohasem küzdött súlyfelesleggel, mindig is sovány volt. Amikor megkapta a karrierjét fellendítő Diana Prince szerepét a Wonder Woman-ben, Gadot-nak neki kellett állnia az izomerősítő edzéseknek. Kilenc hónapot alakformálással töltött Hollywood egyik legjobb edzője segítségével. Gadot intenzív tréningje két óra konditermet, két óra harcművészet, és további 2óra lovaglást jelentett. Az eredmény lenyűgöző: a színésznő majdnem 8 kiló izmot nyert vele, és jobban néz ki, mint valaha.

2. Alicia Vikander, Tomb Raider

Amikor Alicia a 2018-as Tomb Raider-ben megkapta Lara Croft szerepét, a színésznő sok rajongója eltűnődött azon, hogyan fog Alicia a híres kalandornő karakteréhez illő megfelelő kondit szerezni. Alicia elődje ugyanis nem más, mint Angelina Jolie, aki igencsak ereje teljében van. Nem csoda, hogy Vikander kemény edzésbe fogott. A konditermes tréningen kívül rengeteget biciklizett, mászott, úszott és a harcművészetbe is belekóstolt. Öt és fél kiló színtiszta izommal gyarapodott, és most már tökéleres a külseje a szerepre. Már alig várjuk, hogy láthassuk a filmet!

3. Scarlett Johansson, Páncélba zárt szellem

Mióta 2010-ben először megjelent a Marvel filmben Fekete Özvegyként, Scarletnek esélye sem volt arra, hogy eltunyuljon. Amikor a kiberharcos katona szerepét megkapta a Páncélba zárt szellem című filmben, a színésznő még nagyobb fokozatra kapcsolt az edzésben. Nemcsak hogy jól kell, hogy kinézzen az extrán feszülős kosztümjében, hanem harcművészetileg is fel kell tornásznia a tudását. Be kell hogy valljuk, jó munkát végzett.

4. Zoe Saldana, Avatar

Zoe Saldana Avatar-ban nyújtott alakítását mind a kritikusok, mind a nagyközönség díjazta. Bár csak Saldana karakterét, Neytiri-t lehetett látni, aki animált figura, a színésznőnek komoly előkészületeket kellett tennie a szerep kedvéért. Hat hónapon keresztül tanult nyilazni, lovagolni és a harcművészet egyes fogásait is el kellett sajátítsa, mindezt úgy, hogy egy nehéz fejkamera volt ráerősítve, és egy kényelmetlen kosztümöt kellett viselnie.

1 2 3 4