12 fantasztikus animációs film, amit nevetségesen lekoppintottak

  • 1 év ago
  • 78571 Views
  • 11 8
12 fantasztikus animációs film, amit lekoppintottak

Mivel a közönség soraiban rendkívül népszerűek voltak a rajzfilmek, több milliárd dolláros versenyképes ipar épült csak erre az ágra. Ez azonban ahhoz vezetett, hogy az olyan kis cégek, melyeknek éppen nem voltak jó ötleteik, alig tudták fenntartani magukat veszteség nélkül.

Mindenki hallott már rajzfilmkoppintásokról – az eredeti rajzfilm borzalmas másolatairól. Íme 12 fantasztikus animációs film, amit lekoppintottak

1) Kalandra fel! (2011-2018) vs. The Legend of Lucky Pie (Lucky Pie legendája, 2015-)

Az utóbbi rajzfilmsorozat két kínai művész, Yimumu és Tim Chan szüleménye. Az első, mindössze 12 perces epizódot 2015 januárjában mutatták be. Eddig további hármat készítettek, mert a két alkotó otthon, nem egy profi animációs stúdióban dolgoznak. Sokan a Kalandra fel! Paródiájaként tekintenek a kínai művészek epizódjaira, és sokan várják a következő részt.

2) Madagaszkár (2005) vs. Life’s a Jungle: Africa’s Most Wanted (Az élet egy dzsungel: Afrika kedvence, 2012)

Egy Pip nevű kutya történetét követhetjük végig, aki egy szafari során elveszett a dzsungelben, így kénytelen alkalmazkodni az ottani körülményekhez. Nem hangzik ismerősen? Life’s a Jungle egy égbekiáltó Madagaszkár-utánzat borzalmas animációval, kiszámítható cselekménnyel és szegényes szinkronnal.

3) Merida, a bátor (2012) vs. Kiara the Brave (Kiara, a bátor, 2011)

Kiara the Brave egy indiai rajzfilm, amit 2012-ben mutattak be az Egyesült Államokban. Bár a cselekménynek semmi köze a híres Pixar animációs filméhez, a Merida, a bátoréhoz, az indiai filmet kiadó céget plágium vádjával illették a borítókép miatt, melyen a vörös hajú Kiara látható, aki ráadásul még csak nem is főszereplő.

1 2 3 4