10 egykori filmsztár, aki mára önmaga paródiájává változott

  • 1 év ago
  • 51831 Views
  • 5 4
10 egykori filmsztár, aki mára önmaga paródiájává változott

A Hollywoodi filmipar kőkemény üzlet, ahol a színészek folyamatos nyomás alatt vannak, hogy minden pillanatban tökéletesen nézzenek ki. Nos, a színészek sem különböznek a többi embertől, így az öregedés nyilván rajtuk is meglátszik, amit sokan a plasztikai műtétek alkalmazásával próbálnak meg kompenzálni, de úgy tűnik, hogy sok esetben ez többet árt, mint használ.

Íme tíz, egykoron híres színész, aki mára önmaga paródiájává változott.

1) Val Kilmer

Val Kilmer

Val Kilmer karrierjét színházi darabokban kezdte, majd a filmezés felé fordult és a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárja és szexszimbóluma lett. Vígjátékokban, akciófilmekben és drámákban egyaránt remekelt. Olyan filmekből ismerhetjük leginkább, mint a Top Gun, Top Secret!, Batman Forever, The Doors, Tombstone vagy a The Saint.

2) Anjelica Huston

Anjelica Huston

Nem kétséges, hogy Anjelica egyike a legnagyobb ma is élő színésznőknek, azonban a plasztikai beavatkozások sajnos rajta is kifogtak. Számos díj és jelölést bizonyítja ezt. Háromszor jelölték Oscar-díjra, ebből egyszer szoborra is váltotta a jelölést. Máig egyik legtöbbet emlegetett alakítása Morticia Addams.

3) Olsen ikrek

Olsen ikrek

Mary-Kate Olsen és Ashley Fuller Olsen vagy ismertebb nevükön az Olsen ikrek (Sherman Oaks, Kalifornia, 1986. június 13.) amerikai színésznők és divattervezők. A hasonló kinézetű ikrek első fontos szerepe Michelle Tanner volt a Bír-lakban. Hatéves koruktól kezdve kezdtek el szerepelni különböző TV filmekben és videó projektekben, melyek sora folytatódott tinédzser korukig. A Dualstar nevű cégükön keresztül az Olsenek felkerülhettek a leggazdagabb fiatal nők listájára.

1 2 3 4