A 8 legordítóbb filmes baki, amiket biztosan nem vettél észre

  • 12 hónap ago
  • 349207 Views
  • 109 111
A 8 legordítóbb filmes baki, amiket biztosan nem vettél észre

A legtöbben filmnézés közben nem a képernyőn itt-ott felbukkanó hibákra koncentrálunk. Néha igencsak nehéz őket észrevenni, bár a mai speciális effektekkel és fejlett technológiával könnyebb kiszúrni őket. A filmkészítők is emberek, így amikor átnézik az alkotásukat, néhány apró baki benne maradhat. Akkor válik igazán szakértővé a néző, amikor sokadszorra lát egy filmet, és amint észrevesz egy malőrt, elégtételt érez.

Ha még sohasem élted át a hibatalálás „felemelő” élményét, ne aggódj! Íme egy lista a nemrég készült filmek legnagyobb hibáiról. Amikor a legközelebb nézed meg ezeket a filmeket, már észre fogod venni a hibákat.

(1) Figyelem, Star Wars rajongók! A Birodalom visszavág című részen vagy egy jelenet, ahol Luke egy AT-AT lépegető alatt van. Nagyon menőnek tűnik a helyzet, de van egy kis gikszer. Ha alaposan szemügyre veszed, megtalálod a botot, amivel a lépegetőt mozgatták.

(2) A Wonder Woman előzetesében a rajongók igencsak felpaprikázódtak Gal Gadot hónalját látva. Észrevették ugyanis, hogy igénybe vették a photoshop-ot, hogy teljesen tisztává varázsolják azt, aminek amúgy verejtékesnek kellene lennie. Az már más kérdés, hogy honnan szedett az a nő olyan borotvát, ami abban a korban eltüntette a szőrzetet. A valóságban Wonder Woman hónalja szőrös lenne.

1 2 3 4