10 színész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt

  • 1 év ago
  • 478284 Views
  • 141 189
10 színész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt

A legnagyobb színészek halálhíre általában végigsöpör a médián, az egész világ azonnal értesül a tragédiáról – mégis előfordul, hogy egy-egy közkedvelt művész halála észrevétlen marad.

4) Sage Stallone (1976-2012)

Sage Stallone

Sage Stallone 14 éves korában, a Rocky ötödik részében mutatkozott be színészként (a főhős fiát alakította), majd hat évvel később megint együtt játszott édesapjával a Daylight – Alagút a halálba című akciófilmben. A hivatalos boncolási jegyzőkönyv a koszorúér-rendellenességet nevezte meg, mint a halál biztos okát. Sage a barátai szerint már gyerekkora óta szívzörejjel bajlódott. Felnőttként önpusztító életet élt, rengeteget dohányzott, gyorséttermekben evett, és literszám itta a cukros üdítőket.

5) Bernie Mac (1958-2008)

Bernie Mac

2008 augusztusában tüdőgyulladás komplikációi következtében egy chicagói kórházban elhunyt Bernie Mac humorista, színész. Macet a magyar mozilátogatók főképp az Ocean’s-filmek bűnözőcsapatának tagjaként ismerhetik, de felbukkant többek közt Spike Lee Megy a busz-ában, a Tapló Télapó-ban, a Charlie angyalai: Teljes gázzal-ban és a Transformers-ben is. Ashton Kutcher partnereként főszerepet játszott a 2005-ös A csajom apja ideges-ben.

6) Richard Attenborough (1923-2014)

Richard Attenborough

2014-ben halt meg Sir Richard Attenborough brit színész és filmrendező, a természettudós David Attenborough testvére. Richard Attenborough a londoni Royal Academy of Dramatic Art-on tanult színészetet, és mielőtt sikeres rendezővé vált, ő volt az egyik leghíresebb színész Nagy-Britanniában.

1 2 3 4