10 színész, aki felismerhetetlenné vált az évek során

  • 2 év ago
  • 151985 Views
  • 24 14
10 színész, aki felismerhetetlenné vált az évek során

Mindenki változik. Ez egy természetes dolog. Azonban vannak emberek, akik ellene mennek a természetnek és olyan plasztikai beavatkozásokon esnek át, amik nem válnak előnyükre. Illetve olyan hírességek is élnek, akik a gyorsan jött sikert és a világhírnevet nem tudják kezelni és olyan tiltott szerekhez, drogokhoz nyúlnak, amik évekkel később teljesen megváltoztatják a külsejüket.

Alábbi összeállításunkban a sztárvilágban előforduló változásokat mutatunk be. Olyanokat, akik nem előnyükre változtak. Sajnos.

(1) Anjelica Huston

Anjelica Huston

Anjelica Huston

A 66 éves Anjelica Huston karrierjének fénykora a nyolcvanas-kilencvenes évekre esett, és mintha ezzel ő is tisztában lenne, talán ezért fordult az elmúlt évek során olyan gyakran a szépészeti klinikákhoz, hogy megfiatalítsák egy kicsit. Sebészei azonban nem végeztek hibátlan munkát, az egykori divatmodell valaha csodás arcának vonásai ugyanis merevvé fagytak. Az amerikai színésznő az 1985-ös A Prizzik becsülete című filmért kapott Oscar-díjat.

(2) Olsen-ikrek

 Olsen-ikrek

 Olsen-ikrek

Rengeteg gyerek és tinédzser kedvence volt az 1990-es években és a 2000-es évek elején Mary-Kate és Ashley Olsen. Az ikerpár már eltűnt a képernyőről, befolyásos üzletasszonyokként élik az életüket. Nemcsak az életük, hanem a külsejük is igencsak megváltozott.

(3) Matthew Perry

Matthew Perry

Matthew Perry

A most 53 éves Matthew Perry alakította a hazánkban is népszerű Jóbarátok című sorozatban Chandler Bing karakterét, aki savanyú humoráról volt híres. A színész ezzel a szereppel robbant be a köztudatba, ennek köszönhetően kapott lehetőséget Bruce Willis mellett a Bérgyilkos a szomszédom című vígjátékban. Az utóbbi években már kevésbé érdekli a filmezés, a színház felé fordult.

1 2 3 4