A 90-es évek legjobb vígjátékai

  • 1 hónap ago
  • 8398 Views
  • 5 0
A 90-es évek legjobb vígjátékai

Alábbi toplistánkban összegyűjtöttünk nyolc filmet a 90-es évek legjobb vígjátékai közül, amiknek a megnézésével még boldogabbá tehetitek ezt a napot! Hozzászólásban várjuk, hogy bennetek melyik humorral teli film hagyott mély nyomot!

Íme a 90-es évek legjobb vígjátékai közül 8, amit legalább egyszer látnod kell!

8. Kőagy őrnagy (1995)

Kőagy őrnagy (1995)

Payne (Damon Wayans) őrnagy alig két hete szabadult a seregből, s máris visszakerült arrogáns fellépése miatt. Egykori katonatársa a dutyiból azzal a feltétellel váltja ki, hogy kiképzője lesz egy diákcsapatnak, akik a katonai diákversenyen mindig utolsó helyen végeznek. A léha társaság, amint megízleli Payne őrnagy keresetlen stílusát, fellázad, és a legválogatottabb ötleteikkel próbálják az őrnagyot kikészíteni. Ám hamarosan rá kell jönniük, hogy a kőagyú őrnagynak hajósodronyból vannak az idegei és rendkívül kreatív, ha valami büntetést kell kiszabni. Az egyetlen fegyver ellene az iskola érzékeny és csinos tanárnője.

7. Jég veled (1993)

Jég veled (1993)

A fergeteges komédia a jamaicai bobcsapat megalakulásának történetét eleveníti fel: egy tehetséges, de sérült futó és egy lelkes, álmodozó válogatott csapatot szervez egy országban, ahol soha sincs tél. A főhőst, bár rövidtávfutó, de sérülése miatt nem válogatják be az olimpiai csapatba. Nyomban összetrombitálja barátait, s rábeszéli őket, hogy alakítsanak bobcsapatot, és induljanak el a calgary téli olimpián. Sikerül a világbajnok Blitzet (John Candy) megnyerni edzőnek.

6. Csúcsformában (1998)

Csúcsformában (1998)

Távol-keleti bűnözők Amerikában elrabolják a kínai konzul lányát. Lee (Jackie Chan), a hongkongi rendőr Los Angelesbe repül, hogy nyakon csípje a tetteseket. Az FBI megbízza a város legnyeglébb kopóját, James Cartert (Chris Tucker), hogy Lee-t tartsa távol az ügytől. A két kolléga azonban összebarizik.

1 2 3