A 10 legdurvább hollywoodi baleset, amikor pillanatokon múlt a sztárok élete

  • 3 hónap ago
  • 14259 Views
  • 1 1
A 10 legdurvább hollywoodi baleset, amikor pillanatokon múlt a sztárok élete

Bruce Willis például megsüketült a Die Hard miatt, de még mindig jobban járt, mint Channing Tatum, akinek ott égett meg, ahol a legjobban fáj. És még ő sem panaszkodhat, hisz túlélte az esetet.

7) Maffiózó a színen

A 10 legdurvább hollywoodi baleset, amikor pillanatokon múlt a sztárok élete

Az első két Superman-filmben a főgonoszt Nont Jack O’Halloran alakította, aki elég sok maffiakapcsolattal rendelkezett. Amikor megtudta, hogy a Supermant alakító Christopher Reeve elkotyogott erről egyet s mást, elkapta a színész grabancát, és közölte vele, hogy “Ha még egyszer meghallom, hogy a stúdió falain kívül a szádra veszed a nevem anélkül, hogy hozzátennéd, hogy „úr”, letépem a fejed és a torkodba hugyozok. Ha pedig még egyszer egy szót is szólsz a családomról és bármiről a múltamban, nem fogod élve befejezni ezt a filmet.

8) Veszélyességi pótlék George Clooney-nak

6) George Clooney – Sziriána (2005)

George Clooney 2005-ban forgatta a Sziriána című mozit, ami csaknem az életébe került. Egy jelenetben – amit lehet, nem ártott volna kaszkadőrrel végezni – olyan súlyosan esett le a székéről, hogy megsérült a gerince, annyira, hogy gerincfolyadékot kezdett kifújni az orrán. Ugyan nem maradt nyoma a sérülésnek, de a felépülés így is csaknem Clooney életébe került, mivel olyan fájdalmas volt a felépülés, hogy elgondolkodott rajta, hogy megöli magát.

1 2 3 4