10 színész, akik túl korán hagytak itt bennünket

  • 5 hónap ago
  • 45071 Views
  • 0 2
10 színész, akik túl korán hagytak itt bennünket

Fiatalok és sikeresek voltak! Híresek saját hazájukban, de többen közülük nemzetközileg is ismertek voltak! A hangsúly a múlt időn van.

Még fényes karrier előtt álltak, ki tudja, mennyi mindent érhettek volna el – de közbeszólt egy szörnyű tragédia…

1) Jackson Odell (20)

10 színész, akik túl korán hagytak itt bennünket

Az amerikai színész a Goldberg család és a Modern család című sitcomok tehetséges és fiatal szereplője volt. 12 éves korában került be a showbizniszbe, a színészkedés mellett zenét is szerzett. 2018. június 8-án, a 20 éves sztárra holtan találtak rá kaliforniai otthonában. A rendőrség vizsgálatot indított a halálának ügyében. Elsőre kizárták az idegenkezűséget, majd közölték, hogy valószínűsíthetően önkezével vetett véget az életének. A boncolás során derült ki, hogy drogtúladagolás végzett a színésszel, aminek hátterében valószínűleg alkoholproblémák álltak.

2) Sawyer Sweeten (20)

10 színész, akik túl korán hagytak itt bennünket

2015 április 23-án követett el öngyilkosságot a Szeretünk Raymond egykori gyereksztárja: főbe lőtte magát szülei házának verandáján. Családja szerint nem volt depressziós, de a halála előtti héten történt valami, amitől teljesen megváltozott. „Sawyer nem egy tragikus sorsú hollywoodi srác volt, aki drogozott és alkoholista lett, ő egyik szerrel sem élt. Csak egy hétköznapi fiatalember volt, aki imádta a motorját, a videójátékokat, a háziállatait, legfőképpen pedig a családját„, mondta róla gyászoló édesanyja.

3) Heath Ledger (29)

10 színész, akik túl korán hagytak itt bennünket

2008. január 22-én, manhattani lakásán holtan találta házvezetőnője. Heath Ledger 28 éves korában hunyt el. Halálát, a toxikológiai vizsgálat nyilvánosságra hozott eredménye szerint a szervezetében hat különféle, receptre kapható gyógyszerek (ebből három benzodiazepin ) véletlen túladagolása okozta. Bár a szervezetében talált gyógyszerek közül egyikből sem találtak a megengedettnél nagyobb mennyiséget, a több különböző gyógyszer együttes hatása összeadódva halálosnak bizonyult. Halála előtt álmatlanságban szenvedett, az utolsó szerepe (a Batman Jokere) nagyon megviselte. „A testem kimerült volt, de az agyam nem bírt leállni.” – nyilatkozta nem sokkal halála előtt. Ledger holttestét hazaszállították Ausztráliába, ahol zártkörű ceremónia keretében temették el. A 81. Oscar-gálán posztumusz ítélték oda neki a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat élete utolsó befejezett alakításáért, Joker szerepéért A sötét lovag című filmben.

1 2 3 4