13 híres pár, akik megesküdtek rá, hogy szerelmük örökkön örökké fog tartani

  • 7 hónap ago
  • 11490 Views
  • 0 0
13 híres pár, akik megesküdtek rá, hogy szerelmük örökkön örökké fog tartani

Nem egyszerű napjainkban, a sztárvilágban egy olyan társas kapcsolatot kialakítani, amely a házasságon alapszik és értékei örök érvényűek.

Bemutatunk nektek pár színésznőt, akik szerelme évek óta egy férj mellett tart ki. Úgy tűnik komolyan is veszik.

1. Salma Hayek

Salma Hayek

14 év házasság – Salma Hayek 2006-ban ismerkedett meg a jövendőbeli férjével François-Henri Pinault üzletemberrel Velencében, majd 2009-ben összeházasodtak a La Fenice színházban.

2. Beyoncé

Beyoncé

15 év házasság – A szerelmi történet Beyoncé és Jay-Z (az igazi neve Shawn Corey Carter) barátsággal kezdődött. 2002ben a páros egy közös dalon dolgozott együtt a ’03 Bonnie & Clyde-on. közben Jay-Z bedolgozott ’Crazy in Love’ című dalba is mely többek között az egyik legismertebb Beyoncé szám. A páros 2008-ban össze házasodott.

3. Jessica Alba

Jessica Alba

15 év házasság – Jessica és Cash Warren 2004ben kezdtek el randevúzni a ’Fantasztikus négyes’ forgatásakor. 2008-ban össze is házasodtak. A színésznő úgy véli az erős kapcsolat titka az, hogy a lehető legtöbb időt kell együtt tölteni a társunkkal, s mindezt romantikus légkörben.

4. Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

21 év házasság – Claudia első találkozásuktól számítva 16 hónap után feleségül ment Matthew Vaughnhoz, a filmproducerhez. Angliában házasodtak 2002-ben Suffolkban, majd idővel földet is vettek ott.

1 2 3 4