10 híresség a filmiparból, akivel rémálom együtt dolgozni

  • 2 hónap ago
  • 16884 Views
  • 0 3
10 híresség a filmiparból, akivel rémálom együtt dolgozni

Akadnak világszerte ismert színészek, akikkel bizony nem könnyű együtt dolgozni, de mivel profik a szakmájukban, nekik mindenki elnézi. Van, aki modorával vált ki negatív véleményt másokban, van aki stílusával és akad olyan, aki egész egyszerűen csak nehéz eset. Egy-egy film forgatásán jelentősen megkönnyíti a munkát, ha jól működik a stáb és a színészek is alkalmazkodóak.

Gyűjtöttünk néhány hírességet, akivel rémálom együtt dolgozni.

(1) Charlie Sheen

Charlie Sheen

A színész híres botrányairól, ezért nem meglepő, ha azt mondjuk, nehéz vele együtt dolgozni. Sheen a valóságban eléggé hasonlít a Két pasi meg egy kicsi-ben alakított Charlie karakteréhez (kollégái elmondása szerint), ugyanolyan szókimondó, iszákos, nőcsábász, bulihajhász. 2011-ben tetőzött a körülötte forgó botrány, hiszen egy rádióműsorban lehordta a sorozat alkotóját, aki erre reflektálva végleg kirúgta a színészt.

(2) Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

A gyerekszínészként induló Lindsay Lohantől gyakran hangosak a bulvárlapok, hiszen a színésznő jócskán ad rá okot. Gyakran halogatja jeleneteit, feltartva ezzel a forgatást. A lány megjárta az elvonót is és gondtalan vezetés miatt próbaidőn volt. A forgatások alatt gyakran elvonul és különcként viselkedik, már amikor időben megjelenik.

(3) Katherine Heigl

Katherine Heigl

A színésznőt többnyire romantikus vígjátékokban láthatjuk, ám a valóságban nem álomszerű vele dolgozni. Idejének nagy részét a lakókocsijában tölti, elkülönülve, mit sem törődve a filmmel, emellett gyakran beleköt a forgatókönyvbe és a rendezésbe is. Heigl szereti lehordani a nyilvánosság előtt saját produkcióit, így nem csoda, hogy nem szeretik annyira kollégái.

1 2 3 4