10 filmsztár, aki egy véletlennek köszönheti a világhírnevet

  • 12 hónap ago
  • 64938 Views
  • 8 11
10 filmsztár, aki egy véletlennek köszönheti a világhírnevet

Alábbi cikkünkben olyan világhírű színészeket mutatunk be, akik nem tanultak színészi akadémiákon, nem álmodtak arról, hogy híresek legyenek, hanem egyszerűen csak jókor voltak jó helyen.

7) Jason Statham

Jason Statham

Miközben Statham modellként dolgozott a French Connection nevű cégnek, bemutatták a kezdő filmrendezőnek, Guy Ritchie-nek. Ritchie akkoriban egy film elkészítésén dolgozott és szüksége volt valakire, aki a filmben eljátssza egy talpraesett szélhámos szerepét. Miután Ritchie megtudta, hogy Statham korábban a feketepiacon árusított, nekiadta Bacon szerepét az 1998-as A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmben. A filmet a nézők és a kritikusok is jól fogadták, így nagy szerepe volt abban, hogy Statham-ot megismerje a nagyközönség.

8) Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Egyetemi tanulmányai azonban hamar félbeszakadtak, ugyanis egy bárban felfigyelt rá egy modellügynök, és azt ajánlotta neki, hogy nevezzen be az iowai ifjú modellek tehetségkutató versenyére. A diák némi habozás után beleegyezett, és meg is nyerte a versenyt, amelynek első díja egy New York-i utazás volt, egybekötve az 1997-es modellversennyel. Ashton itt nem került az elsők közé, viszont szerződtette a „Next” nevű ügynökség, és mire észbe kapott, már világ körüli úton volt: fotózták Párizsban és Milánóban, olyan neves cégek ruháit mutatta be, mint Calvin Klein vagy Giovanni “Gianni” Versace. De ő mindig egy másik városba vágyott, nevezetesen Los Angelesbe, mivel bár jól keresett a modellkedéssel, igazából színész akart lenni. 1998-ban két induló tévésorozat próbafelvételein is részt vett: a „Wind on Water” és a „That ’70s Show”. Meglepetésére mindkettőben komoly szerepet ajánlottak neki, így döntenie kellett, melyiket vállalja. Szerencséje volt, mert az utóbbi mellett döntött, Michael Kelso figuráját egészen 2005-ig a magáénak tudhatta, míg a „Wind on Watert”néhány epizód után abbahagyták.

1 2 3 4