10 filmsztár, aki egy véletlennek köszönheti a világhírnevet

  • 12 hónap ago
  • 64937 Views
  • 8 11
10 filmsztár, aki egy véletlennek köszönheti a világhírnevet

Alábbi cikkünkben olyan világhírű színészeket mutatunk be, akik nem tanultak színészi akadémiákon, nem álmodtak arról, hogy híresek legyenek, hanem egyszerűen csak jókor voltak jó helyen.

4) Pamela Anderson

Pamela Anderson

A kanadai színésznő szintén 22 évet várt, hogy beinduljon karrierje, ugyanis az érettségije után fitneszedzőnek készült. Még a 90-es évek előtt egy futballmeccsen fedezték fel, ahol egy sörgyártó cég pólójában jelent meg. A márka képviselői felkérték, hogy legyen az ital reklámarca, ami hamarosan meghozta neki a nyuszismagazin címlapos megjelenést is. Két évvel később pedig már egy egész világ C. J. Parkerként (Baywatch) emlegette a szőkeséget, ami ugye nem történhetett volna meg az első modellfelkérése nélkül.

5) Chris Pratt

Chris Pratt

Középiskola után Hawaiin pincérkedett, ahol megismerte Rae Dawn Chong színésznőt, aki épp rendezői debütálására készült, és felajánlotta Pratt-nek a Cursed 3 (2000) főszerepét. Ugyan a film nem aratott sikert, Pratt ennek ellenére a színészi pálya mellett döntött.

6) Steven Seagal

Steven Seagal

Seagal – aki 7 danos aikidomester – fiatal felnőttként aikido-oktatóként dolgozott Japánban; ő volt az első külföldi, aki Oszakában saját edzőtermet üzemeltetett. Karrierjét annak köszönheti, hogy egyik diákja filmes ügynökké vált, aki meghívta egy filmforgatásra, ami megtetszett a kultikus akciósztárnak.

1 2 3 4