12 rejtély, amiről a rajzfilmkészítők hallgatnak

  • 1 év ago
  • 7846 Views
  • 0 0
12 rejtély, amiről a rajzfilmkészítők hallgatnak

Kedvenc rajzfilmjeink és animációink vitát váltottak ki a rajongók között: néhányan úgy vélik, hogy szándékosan elhelyezett rejtvényekkel vannak tele, amiket egy kis képzelőerővel és sok odafigyeléssel meg lehet oldani.

A mai cikkben összegyűjtöttünk néhány változtatást, amelyet népszerű mesékben és animációs filmekben hajtottak végre. Ezek közül van, ami a mai napig megoldatlan rejtvény maradt. Bónuszként hozzáadtuk Minty Zaki rejtélyét a cikk végéhez azt remélve, hogy segítesz megoldani nekünk.

1. Arnold szülei, Hé, Arnold!

12 rejtély, amiről a rajzfilmkészítők hallgatnak

A harmadik évadban megtudjuk, hogy Arnold szülei felfedezők voltak, és egy kitalált Közép-Amerikai országban, San Lorenzo-ban, egy humanitárius misszió során tűntek el. A show véget ért, és mi sosem tudtuk meg, hogy mi lett a szüleivel. Csak a “Hé Arnold – A Dzsungel Film”-ben döntöttek úgy a készítők, hogy lezárják az ügyet. Arnold szülei egy dzsungel mélyén lévő faluban ragadtak, álomkór hatása alatt állva.

2. A Herkentyűburger titkos receptje, Spongyabob Kockanadrág

12 rejtély, amiről a rajzfilmkészítők hallgatnak

A legnagyobb vita Plankton és Rák úr között a Spongyabobban, az a herkentyűburger titkos receptje. Plankton újra és újra megpróbálja ellopni a formulát, hogy saját éttermet nyithasson, de végül mindig kudarcot vall. A rajongók azzal a teóriával álltak elő, hogy a titkos recept nem is létezik, Rák úr csak a marketing részeként találta ki.

3. Honos állatok, Zootropolis – Állati nagy balhé

12 rejtély, amiről a rajzfilmkészítők hallgatnak

A Disney úgy döntött, hogy minden országban kicseréli a hírolvasót helyi állatokra, mert a szarvas valójában nem olyan szokványos mindenhol, mint az USA-ban. Kínában egy panda, Ausztráliában egy koala, Brazíliában pedig egy jaguár jelenik meg. Mi a közös ezekben az állatokban? Mindegyikük veszélyeztetett fajhoz tartozik.

1 2 3 4