10 hollywoodi sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből

  • 1 év ago
  • 27187 Views
  • 2 0
10 hollywoodi sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből

Képzeljük csak el a Batman visszatér Macskanőjét Michelle Pfeiffer nélkül, vagy az Amerikai Pszichót Christian Bale helyett, valaki más játékával. Esetleg Ryan Goslingot huszonhét kilóval többel, aggódó apukaként? Ugye nem! Vajon a rendezők jól döntenek a szereplőválogatások során.

Lássuk, kik azok a már jól bevált, vagy éppen ki sem próbált színészek és színésznők, akiktől végül megváltak a mozik készítői!

1. Ryan Gosling – Komfortos mennyország

1. Ryan Gosling – Komfortos mennyország

A mozi kedvéért a jóképű színész nagyjából 27 kilót szedett fel, hogy hitelesen alakíthassa a lányát kereső édesapát, ám a rendezőnek, Peter Jackson-nak ez sem volt elég! Így, Gosling helyett végül Mark Wahlberg-et láthattuk a vásznon. Szerintünk Wahlberg sem az a kiköpött apuka jelölt!

2. Christian Bale – Amerikai Pszicho

2. Christian Bale – Amerikai Pszicho

Bale játékát örökre a szívünkbe véstük, ki így, ki úgy, de az biztos, hogy meghatározó mindenki számára, aki látta a filmet! A színész abban a furcsa helyzetben találhatta magát, hogy előbb kiválasztották a főszerepre, majd kirúgták, majd pedig ismét visszavették. Abban mindnyájan egyetérthetünk, hogy jól döntöttek. Bár a másik versenyző Leonardo DiCaprio volt, aki azonban nem vált be, meglepő módon, hiszen azóta volt jó pár őrült szerepe neki is.

3. Megan Fox – Transformers 3.

3. Megan Fox – Transformers 3.

A dögös Fox-ot azért nem láthattuk a Transformers folytatásában, mert nem túl szép szavakkal illette Michael Bay rendezőt, egy interjúban: „Olyan akar lenni a forgatásokon, mint Hitler és tényleg olyan is. Egyszóval rémálom vele dolgozni.” Ez pont elég volt ahhoz, hogy a szépséges Fox-ot egy ugyan csak gyönyörű szőkeségre cseréljék!

1 2 3 4