Elképesztően meglepő lista a világ 15 leggazdagabb színészéről

  • 1 év ago
  • 82311 Views
  • 6 8
Elképesztően meglepő lista a világ 15 leggazdagabb színészéről

Mind tudjuk, hogy a mozifilmek elég jövedelmezőek tudnak lenni, amiből a színészek és a színésznők luxus körülmények között tudnak élni. Hollywoodi hírességek kemény munkája nem csak anyagilag, hanem teljesítményileg is kifizetődő.

A mai cikkünkben olyan sztárokat hoztunk el, akik a világ leggazdagabb színészei és színésznői közé tartoznak, de nemcsak filmbéli alakításaik miatt, hanem egyéb befektetéseik miatt is, például filmkészítés, cégalapítás… stb.

15. Robert Downey Jr. – kb. 71 milliárd forint.

1) Tony Stark / Vasember - Robert Downey Jr.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Gothika, Durr, durr és csók, Sherlock Holmes, illetve a Marvel filmek azaz a Vasember és a Bosszúállók.

14. Az Olsen ikrek – kb. 85 milliárd forint.

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjeik: a Párosban Párizsban és a New York-i bújócska. Az Olsen lányok sikeres üzletasszonyok lettek, ugyanis saját kozmetikai és divatcégük van.

13. Will Smith – kb. 85 milliárd forint.

4) Will Smith

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Wild Wild West – Vadiúj vadnyugat, Bad Boys, Men in Black, Legenda vagyok.

12. Arnold Schwarzenegger – kb. 85 milliárd forint.

Arnold Schwarzenegger

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Conan a barbár, Terminátor, The Expendables – A feláldozhatók. Schwarzenegger nemcsak erős, karizmatikus és férfias színész, hanem komoly politikus és üzletember is. Így nem csak a színészkedésből, hanem a politikából is csurrant cseppent némi bevétele.

1 2 3 4